2777
2789
نشد یه معامله کنه گیر نکنه توشهیچی به نام خودش نمی کنه چون گوه درمیادهمه چی رو ب نام من میزنهیه ماشی ...

شانس نداره 

لحظه شماری میکنم واسه دیدنت عشق من🥺❤️۶۶ روز تا دیدنت🤴🏻🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم حسرته یا حسودی ب دوست دوران دبیرستانم ۲۴سالگی با ی مرد پولدار ازدواج کرد و فوق العاده شوهرش ...

این حسودی نیست دوست داری توهم پیشرفت کنی

حسودی اره ب عشق اول شوهرم 

هیچی نداشت خیلی ساده بود 

ولی زبونش قندو عسل بو لامصب با زبون همه رو عاشق خودش میکرد

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

اره خیلی زیاد

یه روز بچمو برده بودم برسونم مدرسه

مادر پدر یکی از بچه هارو دیدم 

مادر بچه ازم خواست منتظر بمونم کارم داره 

دور منتظر موندم. خانومه با شوهرش حرف میزد شوهرش هینه صحبت باهاش پایین شال خانومشو درست کرد 

به اینکه باهم صحبت می کردن و به حرکت شوهرش حسودیم شد.

و یکی اینکه رفته بودیم مسافرت آقاهه همسرشو به اسم صدا میزد و عزیزم هم آخرش میذاشت.

حسرت شنیدن اسممو دارم. حسرت اینو دارم شوهرم صحبت کنه عینه دیوار میومنه😭

به دخترا و زنای کخ سفیده و زیبا با موهای صاف دست و پای سفید.من برای زیباییم خیلی تلاش کردم اما هیچ راهی جواب نددا آخرم ناامید دلشکسته،خیلی دلم از زندگیم گرفته بخاطر عجیب‌ترین خونواده ی دنیا کاش میشد تو گینس ثبت بشه 

به دخترا و زنای کخ سفیده و زیبا با موهای صاف دست و پای سفید.من برای زیباییم خیلی تلاش کردم اما هیچ ر ...

منم همه میگن قیافت خوبه ولی من میخوام خوشگل بشم