2777
2789
عنوان

آقایونی که از ماشین چیزی بلد هستن لطفا اگه میتونید کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 146 پست
دوباره واشر زده متاسفانه ،جوش آورده دوباره یا بد جمع کرده

سلامیه سوال داشتم

میشه درخواست قبول کنید

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخار از درب موتور بزنه بیرون از کمپرس رینگ پیستونه که قدرت ماشین کمتر میشد.حالت شیری به درب موتور کف ...

از موتور نه از روغن موتور ،نمیدونم شایدم همونه😔

شتابش پدرم میگه کمه.ماشین استارتشم از اول که خرید مشکل داشت با تاخیر روشن میشه ،یه صدایی میده.

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

۸۶

خوب عزیز ۸۶ که دیگه ماشین تمیز نیست مطمئنن خرج داره مدل باید کمتر خرج داره البته من شوهرم خودش مکانیک هست خیلی به ماشین اهمیت میده و از همه لحاظ چک می‌کنه همیشه قبل از اینکه ماشین خراب بشه تعمیرش میکنه

سر روغن دون ماشین رو باز کنه اگ سفیدک زده باشه واشر زده، غیر اون اگ آب و روغن قاطی کرده باشه واشر زد ...

هستین سوال بپرسم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

عزیزم شما کجایی هستید؟

ما شیرازیم عزیزم 

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

خوب عزیز ۸۶ که دیگه ماشین تمیز نیست مطمئنن خرج داره مدل باید کمتر خرج داره البته من شوهرم خودش مکانی ...

عزیزم میشه یه سوال از شوهرت بپرسی جوتبمو بدی

اوه روزی 4ساعت اسنپ کار بشه ایا ناشین خرج میاره

پدرو الان زنگ زد خونه داداشم بود پیش عروسمون سکه یه پولم کرد ،کلی ازم عصبانی شد .دیشبم با مادرم بحث کرده رفته خونه داداشم 😭😭😭😭

آها به سلامتی ما هم نیریز هستیم

سلامت باشی .الان پدرم تعمیرش کنه ،میتونه به قیمت خوبی بفروشه یه پراید بگیره؟سورن ماشین خوبیه؟

بنظرتون چند میخرن ازش؟پارس ۱۴۰۰.همه چیش سالمه بدون خط و خش و شاسی سالم و بیمه کامل

عزیزم دقیق نمی‌دونم ولی خوب به بنگاه دار ها نفروشید که خیلی از ماشین کم میکنن به مصرف کننده بفروشید 

از موتور نه از روغن موتور ،نمیدونم شایدم همونه😔شتابش پدرم میگه کمه.ماشین استارتشم از اول که خرید مش ...

اگه بد روشن میشد از شمع و سوپاپ و رینگ پیستون هستش که تراکم ایجاد نمیشه میزنه تو روغن موتور میسوزد هم دود آبی تیره بودار میشد که با گرم شدن موتور دود سیاتر و قابل دیدن میشد

عجب صبری خدا دارد