2777
2789
عنوان

بات ناشناسی که میگه طرف کیه

59 بازدید | 5 پست

بنظرتون امکان ساخت بات ناشناسی هست ک طرف وقتی بهم ناشناس میده من بتونم بفهمم کیه ؟ 

اخه دیدم رفیقم ۳۰۰ تومن داده از این بات ناشناسا مختص خودش ساخته بعد میگفت توی برنامه نویسی اینا امکان دیدن اینکه طرف کیه وجود داشت ولی خب من اینجوری نکردم یجور کردم که دو طرف ناشناس باشن ...

ای وای پس به اونی که پیام دادم ممکنه فهمیده باشم کیه🤦‍♂️🤦‍♂️

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اگ بات عمومیه نه ولی اون بات برا خودش

نمیدونم. تو پروفایلش یه لینک گذاشته بود نوشته بود ارتباط با من به صورت ناشناس🤒

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

نمیفهمه

واقعا امیدوارم نفهمیده باشه منم...

پس اینی که شما میگید چیه!!؟