2777
2789
عنوان

همش خودمو سرزنش میکنم

76 بازدید | 14 پست

از اینکه به جایگاهی که میخواستم تویه اجتماع از نظر کاری نرسیدم و بقوله معروف نتونستم برا خودم کسی بشم خیلی ناراحتم و احساس پوچی میکنم حس میکنم چون نتونستم یه شاغله بالا رده باشم پس ارزشم کم شده

زندگیم اونجوری که فکر میکردم پیش نرفت و برا همین مهلته تلاش و موفقیت رو از دست دادم و الان احساس سرخوردگی میکنم

کسی هست مثه من باشه؟

نظراتتونو بگید میخونم ممنونم

مگه نمیدونی همه نی نی سایتی کسی شدن واسه خودشون چه سوالیه؟ 

عزیزم به این چیزا فکر نکن پیر میشی اعصابت بهم میریزه فقط هر لحظه تلاش کن بهترین ورژن خودت باشی همین

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقن منم آرایشگرم و همش میگم کاش درسمو ادامه داده بودم کلن احساس پوچی میکنم به خودم فش میدم ناگفته نماند ک خیلی اتفاقای بدی تو زندگیم افتاد ی دونه داداشم تصادف بدی کرد و چند ماه تو کما بود و نزدیک سه سال حتی نمی‌تونست راه بره هیی چی بگم خواهر

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
مگه نمیدونی همه نی نی سایتی کسی شدن واسه خودشون چه سوالیه؟ عزیزم به این چیزا فکر نکن پیر میشی اعصابت ...

جدی جدی هر طرفیو نگاه میکنم از اطرافیانه خودم همه به یه جایی رسیدن حالا ممکنه جایگاهه الانه اونا چیزی نباشه که اگه من اون شغلو داشتم باهاش راضی و خوشحال میبودم اما بازم میبینم همه به خواسته هاشون رسیدن انگار فقط منم که پاهام سنگین چسبیده به زمین و هرچی بیشتر تلاش میکنم بیشتر نمیشه

دقیقن منم آرایشگرم و همش میگم کاش درسمو ادامه داده بودم کلن احساس پوچی میکنم به خودم فش میدم ناگفته ...

درکت میکنم گلم میفمم چی میگی 

چون منم دقیقا اتفاقای پیچیده و روزای خیلی سختیو داستم و هنوزم اون مشکلاتم ادامه دارن و در کناره اونا نتونستم برا خودم وقت بذارم و برسم به جایی که میخواستم

درکت میکنم گلم میفمم چی میگی چون منم دقیقا اتفاقای پیچیده و روزای خیلی سختیو داستم و هنوزم اون مشکلا ...

دقیقن

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
شما تا چه مقطعی خوندین عزیزن؟من لیسانس ولی بقول شما دیگه نتونستم ادامه بدم هرچند رشتمم خوب نبود کلا ...

منم لیسانس