2777
2789

بسلامتی عزیزم 

انشاالله قسمت همه منتظرا

دردهاتون طبیعیه فقط سعی کنید استرس رو از خودتون دور نگه دارین و کار سنگین هم انجام ندین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ⊱╮ آرامش یعنے نگاـہ بـہ گذشتـہ و شـــــکر خــــــــבا ، نگاـہ بـہ آینـבـہ و اعتمــــاב بـہ خـــــــــــــــבا ️ ╰                   

بسلامتی عزیزم انشاالله قسمت همه منتظرادردهاتون طبیعیه فقط سعی کنید استرس رو از خودتون دور نگه دارین ...

سلامت باشید عزیزم 

الهی آمین 

آره باید بیشتر رعایت کنم 

دعا کن بتونم آرامش داشته باشم و واقعا استرس و ناراحتی نداشته باشم  🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامت باشید عزیزم الهی آمین آره باید بیشتر رعایت کنم دعا کن بتونم آرامش داشته باشم و واقعا استرس و ن ...

چشم عزیزم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ⊱╮ آرامش یعنے نگاـہ بـہ گذشتـہ و شـــــکر خــــــــבا ، نگاـہ بـہ آینـבـہ و اعتمــــاב بـہ خـــــــــــــــבا ️ ╰                   

سلام 

مبارک باشه

اسی جان لطفا دعا کن خواستگارم دوباره بیاد خواستگاریم

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨

لطفا برا حاجتم دعا کن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
مبارک باشه عزیزمبه سلامتیدعا کن منم زودتر ازدواج کنم و نی نی دار بشم😢

خیلی ممنونم گلم 

سلامت باشید 

الهی آمین به حق امام زمان 🤲

حمد میخونم براتون 💚🙂

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

مبارک باشه دوست عزیز انشالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی به امید خدا نی نی  صحیح و سالم بیاد بغلت❤🌹😍

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان مرسانا جون ونی نی تو دلی ❤
چشم عزیزم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الهی شما هم کنار دختر گلت و عزیزانت سلامت و عاقبت بخیر باشی خواهر جونم 💚🌱

۱۴ صلوات براتون میفرستم هدیه به صاحب الزمان 

خدا بچتو واست نگه داره انشاالله صحیح و سالم دنیا بیاد 🥰🥰🥰😍

برا ما هم دعا کن حاجت روا شیم کلی چله برداشتم ولی هنوز نشده

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

مبارک باشه دوست عزیز انشالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی به امید خدا نی نی صحیح و سالم بیاد ب ...

خیلی ممنونم عزیز دلم سلامت باشید 🥰

الهی آمین 

بی نهایت ممنونم از دعاهای قشنگت خواهر گلم 

ان شاالله شما هم کنار عزیزانت سلامت و حاجت روا و عاقبت بخیر باشید 🤲💚

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

سلام مبارک باشهاسی جان لطفا دعا کن خواستگارم دوباره بیاد خواستگاریم

سلام عزیزم ممنونم سلامت باشید 

الهی آمین گلم💚🤲

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ