2777
2789
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺🌿🌸🌿🌹🌼🌿 اللّه ...

ممنونم قشنگم

منم ۱۴ صلوات میفرستم برای سلامتیتون و حاجت روایی تون هدیه به صاحب الزمان 💗

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ممنونم قشنگممنم ۱۴ صلوات میفرستم برای سلامتیتون و حاجت روایی تون هدیه به صاحب الزمان 💗

سلام عزیزم 🥰

مبارکه 😍🥳🥳❤❤❤😁

من سایت نیستم خیلی کم وقت دارم بیام 

الان دیدم تاپیک تونو 

به به 😍😍🥺🥺😘

آجی تو تاپیک شب یلدا این کاربری تگ نشد اون یکی تگتون کردم 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄🖤13 دی 98🖤 ژنرال 🖤سردار 🖤بی ادعا 🖤مرد میدان 🖤 رستگار شدم 🖤پیروز شدم من رسیدم🖤 من بردم 🖤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 🥰مبارکه 😍🥳🥳❤❤❤😁من سایت نیستم خیلی کم وقت دارم بیام الان دیدم تاپیک تونو به به 😍😍🥺 ...

سلام عزیز دلم خیلی ممنونم مهربونم 🥰😍

الهی شما هم در کنار عزیزانت سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی گلم 🤲❤️❤️❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم 🥰مبارکه 😍🥳🥳❤❤❤😁من سایت نیستم خیلی کم وقت دارم بیام الان دیدم تاپیک تونو به به 😍😍🥺 ...

الان دیدم عزیزم 😘

خیلی زحمت کشیدی گلم ممنونم 💖

ببخش من چون با اون کاربری معمولا نمیام زودتر متوجه نشده بودم 

سلام عزیز دلم ممنونم قشنگم آره سایت خراب شده تازگیا دیگه تگ نمیشم به نینی یار هم مثلا گفتم ولی هنوز ...

بله شما و چند نفر دیگه تگ نمیشین گلم🌹

قربونت برم مهربونم ممنونم😘😘😘🌹🌹🌹

داوود رقّی می‌گوید: من محضر امام صادق علیه‌السلام مشرف بودم. حضرت، آب طلب کردند و همین که آب را نوشیدند دیدم امام منقلب شد و حالت گریه پیدا کرد و دو چشم مبارکش پر از اشک شد.سپس به من فرمودند: ای داوود خدا لعنت کند قاتل حسین را.بنده‌ای نیست که آب بنوشد و حسین علیه‌السلام را یاد نموده و قاتلش را لعنت کند مگر اینکه خدا صدهزار حسنه برایش می‌نویسد و صدهزار گناه از سیئات او را پاک می‌کند و او را صد هزار درجه معنوی بالا می‌برد و با این عمل گویی او صد هزار برده را آزاد کرده و خدای متعال روز قیامت او را با دلی شاد و آرام محشور می‌کند...                                                                                                           ⁦❤️⁩صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩                                      ⁦❤️⁩صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩                                    ⁦❤️⁩ صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩
سلام عزیز دلم خیلی ممنونم مهربونم 🥰😍الهی شما هم در کنار عزیزانت سلامت و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی گ ...

ممنونم عزیزم 🥰😘😘😘😘💙💙

و همچنین آجی 💙🫂

ایشالا سالم و به شادی بغل بگیری نی نی و 🥺🥰

منم دعا کن آجی 😘

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄🖤13 دی 98🖤 ژنرال 🖤سردار 🖤بی ادعا 🖤مرد میدان 🖤 رستگار شدم 🖤پیروز شدم من رسیدم🖤 من بردم 🖤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

ممنونم قشنگممنم ۱۴ صلوات میفرستم برای سلامتیتون و حاجت روایی تون هدیه به صاحب الزمان 💗

همون خالقی که اجابتت کرد و این هدیه و نعمت رو بهت

بخشید حافظتون باشه

بحق این لطف و عنایتش و شکر شما

عاقبت بخیری در انتظارتون آمین

به فا ل نیک و چه زیبا که با حدیث کساء شد میوه ی  

دلتون و در سفر  زیارتی همراهتون و عشق صاحب 

الزمان آمیخته و عجین با وجودش شده🌼

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
ممنونم عزیزم 🥰😘😘😘😘💙💙و همچنین آجی 💙🫂ایشالا سالم و به شادی بغل بگیری نی نی و 🥺🥰منم دعا کن آ ...

الهی آمین 

ممنونم از دعای قشنگت عزیز دلم 💖🙂😘

چشم به شرط لیاقت حتما گلم 

الهی که زودتر تمام مشکلاتت. برطرف بشه و با سلامتی و دل خوش برین سر زندگی و خوشبخت و عاقبت بخیر باشید 

حمد میخونم براتون ❤️

همون خالقی که اجابتت کرد و این هدیه و نعمت رو بهتبخشید حافظتون باشه بحق این لطف و عنایتش و شکر شما ع ...

وای ممنونم. از دعاهای قشنگت خواهر عزیزم بغض کردم🥺

خدا حفظت کنه برامون 😘

الهی آمین ممنون به خاطر همه دعاهای قشنگت گلم و الهی نصیب و روزی همه منتظرا و هر کس دوست داره بشه🤲

@ظهور313    

@خانمحاجآقا    

@mamanyasnajoooooon    

@مهر-رخسار 

@دلخوشی1    

@گل-نرگس2 

سلام خواهر های مهربونم تاپیکم رو ببینید 

میشه لطفاً برای سلامتی و آرامش مون دعای سلامتی و خیر کنید ممنونم

چند تا تاپیک منفی دیدم نگران شدم ... 

التماس دعا 

سلام عزیز دلم 🥰 

تبریک میگم 🌹

قدمش خوش ، تنش سالم ، 

عاقبتش بخیر ،

و سایه شما مستدام 🌿

و نور چشم شما و پدرجان ...🤲

الحمدالله کما هو اهله

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

مبارک باشه مامان خانوم💓🌈

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام عزیز دلم 🥰 تبریک میگم 🌹قدمش خوش ، تنش سالم ، عاقبتش بخیر ،و سایه شما مستدام 🌿و نور چشم شما و ...

سلام خیلی ممنونم عزیز دلم

سلامت باشید 

الهی آمین 

ممنونم از دلگرمی و دعاهای زیباتون 😘💖

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم💞💞

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم💛❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم🌱🌱

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِِ وَآلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّل فَرَجَهُم💞💞...سالم و سلامت ان شالله به دنیا بیاد 

خدایاااا تورو خدا کمکم کن