2777
2789
عنوان

بچه ها لطف اگر میتونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یعنی الان پاک کرده ب نظرتون

دیر یا زود پاک میکنه و برمیگرده سر زن و بچش 

حس میکنم خیلی کم سن هستی 

هیچوقت با مرد متاهل حرف نزن چیزی به اسم دوست معمولی وجود نداره 

مدتی که گذشت حتما از خانومش طلب بخشش کن و بگو بچه بودی 

برگشت به آزادی🕊

دیر یا زود پاک میکنه و برمیگرده سر زن و بچش حس میکنم خیلی کم سن هستی هیچوقت با مرد متاهل حرف نزن چیز ...

پس یعنی پیگیری نکنم که آیا پاک کرده یا نه ؟ 

من ۲۰ سالمه  من کاری نداشتم و صرفا برای فامیلی گول خوردم  چون فامیلی ما همه باهم ارتباط دارن

عزیزم ببخشید اگر زنش یکهو ببینه تو گوشیش چی بگم بگم از قبل بوده ؟ چجوری بگم ک شر نشه برای دو خانواده

دیلیت چت دوطرفه کردی؟

چی بگم 

خانومش عصبی هم بشه حق داره 

اون عکست رو بزار پروفایلت حالتی قرار بده ک فقط مخاطبینت ببینن کسی چیزی گفت بگو شوهر این خانوم از پروفایلم برداشته با تاپ میزارن پروف  دیگه اگه ع‌کسی طوری باشه نتونی بزاری پروفایل ینی نود دادی 

برگشت به آزادی🕊

دیلیت چت دوطرفه کردی؟چی بگم خانومش عصبی هم بشه حق داره اون عکست رو بزار پروفایلت حالتی قرار بده ک فق ...

درسته ممنونم عزیز آخه من پروف معمولا عکس نمیذارم دیلیت چت کردم منتهی اون عکسمو برداشته بهش گفتم حذف کن نکرده گفته اکر دستتو نذاری تو دستم پاک نمیکنم منم عصبانی شدم فحش دادم بلاک کردم

دیلیت چت دوطرفه کردی؟چی بگم خانومش عصبی هم بشه حق داره اون عکست رو بزار پروفایلت حالتی قرار بده ک فق ...

میشه به این هرزه ها راه حل ندین؟؟؟ خودتون ظاهرا خیلی این کاره هستین

میشه به این هرزه ها راه حل ندین؟؟؟ خودتون ظاهرا خیلی این کاره هستین

😑 چندتا صفحه اگه میخوندی میفهمیدی بهش گفتم گناهت دیگه اینجا نگو برو توبه کن بعدشم باز نوشتم زنش حق داره عصبی شه

خیلی ادبیات بده من اگه اینکاره بودم واسش کامنت نمیذاشتم هیچ چتی با مرد متاهل نباید بکنی و چیزی به اسم دوست معمولی وجود نداره 

من فکر کردم خیلی بچست ک رفته با متاهل فامیلش چت کرده آخرم گفتم کلا قطع ارتباط کن برو از زنش حلالیت بطلب الان که بهرحال یارو رو گرفته بلاک کرده و قطع ارتباط شده مرده دنبال هم زدن عنه 

برگشت به آزادی🕊