2777
2789
عنوان

بچه ها لطف اگر میتونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 61 پست

لطفاً برام صلوات بفرستید امتحان سختی دارم که از شدت استرس دارم میمیرم شده یک صلوات هدیه به شهید علمدار جهت این که امتحان خوبی بدم منو 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

اون اصرار کرد تو هم وا دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همه زن بیچاره التماس میکنن وارد زندگی و رابطه با مرد متاهل نشین اصرار میکنن چرا اینو گوش نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر بلایی سرت بیاد حقته شماها باید رسوا بشین تا روی گند کاریاتون سرپوش نذارین رابطه خواهر برادری دیگه چه کوفتیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو شکایت میکنم به پلیس فتا پلیس فتا رسیدگی میکنه اکر میخواد از عکست سو استفاده کنه

چرا شکایت کنه قربونت برم ؟ وارد زندگی یه آدمه متاهل شده . باید هر بلایی سرش بیاد تا آدم بشه

نه رابطه ک ن رابطمون خواهر برادری بوده عکس با تاپ دادم اون خیلی اصرار کرد چون

ما الان تو عهد بوق نیستیم فامیل بودین بعد عکس خواست معلومه دیگه روانیه و میخواست یجوری تو رو بکشونه تو رابطه

ما الان تو عهد بوق نیستیم فامیل بودین بعد عکس خواست معلومه دیگه روانیه و میخواست یجوری تو رو بکشونه ...

خب الان میگید چکار کنم اگر زنش ببینه چی من از اعتمادی ک داشتم دادم 

تاپیکت رو پاک کن از خدا طلب بخشش کن دیگه گناهت رو جایی نگو

چشم چجوری پاک میشه من توبه کردم منتها میخوام این کارم درست بشه واقعا کارم قصدی نبود من سن وخترشم

خب الان میگید چکار کنم اگر زنش ببینه چی من از اعتمادی ک داشتم دادم

من اگر جای سما بودم میرفتم حضوری با خانمش توی خونشون صحبت میکردم از اول تا آخر و مخصوصا عکس ها و پیام ها رو بزار بشناسه تورو دراخز هم بگو قضاوت باخودت از خونه بیا بیرون

من سن دخترشم آخه من قصدی تو کارم نبود

به هرکسی که جای دخترش باشی عکس میدی؟ دیگه مارو سیاه نکن یه سن و سالی ازمون گذششته معلوم نیست چه حرفایی توی چت زدین . بعد دنبال شکایتم هستی؟ عجب بابا . روتو برم

چشم چجوری پاک میشه من توبه کردم منتها میخوام این کارم درست بشه واقعا کارم قصدی نبود من سن وخترشم

چیزی نمیشه 

اون متاهله و کاری نمیکنه زندگیش خراب شه

تاپیکت رو قفل کن از قسمت  تاپیک هایی که ایجاد کردم  

برگشت به آزادی🕊