بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله ما مسلمان هستیمممکن نیست بعضی ارمنی ها مسلمان باشن؟
ارمن ها مسیحی هستن قابل احترام عزیز دوست داشتنی 🌹 ولی دین اسلام میگه اول ازهمه ازدواج بااونا مرد بازن مسلمان باید دین اش را کامل کند دین اسلام کامل ترین دین هاست
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
بله ما مسلمان هستیمممکن نیست بعضی ارمنی ها مسلمان باشن؟
گیریم مسلمون باشن که خیلی کمه ولی باز شیعه ندارن
فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
حتی اگر آقا مجبور شه دینشون عوض کنه بازم نمیشه؟یعنی منظورم اینه خانواده ها اصلا قبول ندارن یا مسئلشو ...
چرا باید مجبور کنید کسی تغییر دین بده خب
ایشون حتی اگر تغییر دین بده از خانوادش فرار نمیتونه بکنه که
درضمن بعید میدونم حاضر به این کار باشه خود شخص
چون خانواده ها و کلیسا اصلا رضایت به تغییر دین نخواند داد
امیدوارم بهترین ها اتفاق بیوفته💚
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎