2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فضای باز دوست دارم

دوست دارم جشن عقدم کنار دریا یا توی جنگل یه جای سرسبز و بکر و خوشگل باشه

با عقد آریایی

و چیدمان و گل آرایی خیلی خوشگل و خاص

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
انشالله همینطور ک میخوای برات رقم بخوره❤️

قربونت عزیزم انشالله

ب پارتنرم میگم عقد آریایی کنیم میخواد اذیتم کنه میگه نههه فقط حاج محمود باید بیاد😂😂😂میگه عقد کل فامیل و خانواده مارو حاج محمود خونده

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
قربونت عزیزم انشاللهب پارتنرم میگم عقد آریایی کنیم میخواد اذیتم کنه میگه نههه فقط حاج محمود باید بیا ...

آخی😊من خودم فقط عقد محضری داشتم 

عقد آریایی هم دوس داشتم ولی چون فامیلای بی‌کلاسی داریم ترجیح دادم نگیرم و البته هزینش هم بود

آخی😊من خودم فقط عقد محضری داشتم عقد آریایی هم دوس داشتم ولی چون فامیلای بی‌کلاسی داریم ترجیح دادم ن ...

فامیلا واقعا تاثیر دارن😂

من خودم حس میکنم وسطش پسرخاله هام اذیتم کنن خندم بگیره‌

تو چشای عشقم نگاه کنم کرم میریزه نمیتونم حرف بزنم از خنده

ولی همینا برات خاطره میشن

درسته

ولی خب خیلی مونده تا اون موقع کی زندس کی مرده

فضای باز حس بهتری داره به نظرم 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.