2777
2789
عنوان

بچه ها دلم برا شوهرم‌میسوزه

276 بازدید | 12 پست

پیمانکاره الان کارگر بشدت کم شده آقا تو این شرایط  اومده داره باشگاه میزنه تو روستا ومیدون فوتسال وفوتبال وکلی هزینه با خانوادش شراکتی 

الان‌ک کارگر نیست از کله سحر میره سرکار تا ساعت ۹ بخدا مثل این افریقایی ها شده هم از لاغری وهم‌از سیاهی 

ماشینمون رو فروختیم طلاهامو فروختیم  وام هم دنبالشه ک بگیره الان توشهر خودمون ی خونه داریم وبرناممون اینه بریم اونجا برای آینده ای ن چندان دور زندگی کنیم میگه اونم میفروشم منم گفتم نمیزارم من ک میدونم این پروژت تو روستا جواب نمیده

وگفت پس از این خونه مستاجری ای ک تو بالاشهر میشینیم پامیشدیم  میرم پایین شهر هزینش کمتره وهم نزدیک خونه مامانمه  ومن نمیام 

چ کارکنم ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت خونه رو بفروشه رسما بدبخت میشید تمام

همین پارسال اومدن تو روستای ما که یعنی هیچی از شهر کم نداره و همه امکاناتی داره و فاصله با شهر همش نیم ساعتم نیست باشگاه زدن . الان همینجور سالنش خالی مونده هیچکس نمیره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خب سرماست  گارکر سخت پیدا میشه یکم پول بیشتر بدید بهشون یا بگید بجای ۸ ساعت کار ۶ساعت کار و حقوق ۸ ساعت اینجوری هم کمتر سختی میکشه بدن همسرت هم وقتش آزادتره 

یادت نره کلاه بگی سرش بزاره

۱۱ مین کاربری  

شوهرت خونه رو بفروشه رسما بدبخت میشید تمامهمین پارسال اومدن تو روستای ما که یعنی هیچی از شهر کم ندار ...

ببین تو همچین محلی دارخ باشگاه میزنه 

ک مردم‌کلا بشدت درگیر کشاورزی ودامداری اند ووقت ازادشون ک خیلی کمه پیش بچه هاسون وزن وبچشونن 

برادرشوهر احمقم ک قبلنا هم تو بادران رفته بود وبدبخت کرد خودشو  فکر اونه 

هرچی ب شوهرم‌میگم‌نمیفهمه  و تمام داریی مون رو داره میریزخ تو باشگاه 

شوهرت خونه رو بفروشه رسما بدبخت میشید تمامهمین پارسال اومدن تو روستای ما که یعنی هیچی از شهر کم ندار ...

الان وضعیت اقتصادی انقدر داغونه ک تو خود شهر هم مشتریای باشگاه  کم شده

ببین تو همچین محلی دارخ باشگاه میزنه ک مردم‌کلا بشدت درگیر کشاورزی ودامداری اند ووقت ازادشون ک خیلی ...

میفهمم محله ما هم همینه همه مردم باغدار هستن 

هرجور هست اجازه نده حداقل خونه رو بفروشه 

هرچند اگر خودش رو بدهکار کنه تهش مجبوری باید بفروشید خرج قرض و قوله بشه 

واقعا بعضی مردا عقل ندارن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان وضعیت اقتصادی انقدر داغونه ک تو خود شهر هم مشتریای باشگاه کم شده

کاش شوهرت میرفت دنبال یک کار بهتر اینم شد اخه کار