2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاریش نکردم من به خداواسش پیام تبریک تولد پيشاپيش دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه هیچی قبول نمی ک ...

ایشون نمیخواد دیگه ارتباط داشته باشه 

ممکنه از سمت شماهم اتفاق بدی نیوفتاده باشه 

اما ایشون تمایلی نداره 

برای قطع ارتباطم مسیری که پیش گرفته.  نگفتن دلیل و تندی کردنه 

بهتره شمام اهمیت ندی بهش ببینی آخرش چی میشه

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
یعنی من مقصرم؟

نه . میگم ایشون دچار توهم یا هرچی در مورد شما شدن .باید دنبال رفع باشن بیان از شما بپرسن . شما ک میگید کاری نکردید . پس اینقد مثل خطاکارها گل و بلبل ..براش نبر ک توهماتش بیشتر بشه 

نه . میگم ایشون دچار توهم یا هرچی در مورد شما شدن .باید دنبال رفع باشن بیان از شما بپرسن . شما ک میگ ...

خیلی دلم شکست 

مدت‌هاست من ازش بی خبرم

ولی خیلی عوض شدن 

به آدم احساس مزاحم و اضافه‌ بودن دست میده

تو هم اصلا اهمیت نده .بهترین کار همینه . چرا خودتو اذیت میکنی آخه

دلم خیلی شکست 

چند ماه گذشته ولی هنوز نتونستم فراموش کنم 

آخه یه آدم سید با تحصیلات بالا چرا باید این جور کنه 

یمدت واسه درست کردن رابطه سعی کردم.بعد گذاشتمش کنار.

اخه اول خودش شماره‌ تلفن بهم داد بهم پیام می دادیم 

من گاهی می رفتم سرش یه چیزی خوراکی یا هدیه واسشون می بردم اون یه بار اومد خونه مون

ولی اون یه دفعه گفت نیا دیگه چیز نیار پیام نده

🥲🥲🥲🥲🥲 دیگه کامل قطع رابطه‌ کرد

ایشون نمیخواد دیگه ارتباط داشته باشه ممکنه از سمت شماهم اتفاق بدی نیوفتاده باشه اما ایشون تمایلی ندا ...

خوب من میگم اگه نمی خواست چرا محترمانه تر رفتار نکرد

آخه چرا این قدر با تندی و سردی کردن 

خوب من میگم اگه نمی خواست چرا محترمانه تر رفتار نکردآخه چرا این قدر با تندی و سردی کردن

متاسفانه هر کسی با توجه به شخصیتش رفتار میکنه ایشونم به این شکل 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻