2777
2789
ازبس تو گوشی بودم خوابم بهم می‌ریخت نیگامیکردم میدیدم صب شده،کلا حالم بهم میریخت،تهوع،گاهی سرگیجه، ز ...

دیشب خواستگارم تماس گرفت کلی حرف زد اصلا وجودم استرس شد انگاری دیگه صبحم ک ایشنکلی شدم

مجردم عزیزم ولی دوشبه باز خوابم بهم ریخته صبح ها با تهوع شدید بیدار میشم و دلپیچه

به نظر من چند روز خیلی مراقب تغذیتون باشید، شب ها شام سبک بخورید و با خوابتون حداقل دوساعت فاصله بدید. بخاطر رهایی از دلپیچخ غذاهای روان و نفاخ استفاده نکنید. ببینید بهتر میشید یا نه.

سعی کنید آرامش بیشتری داشته باشید، بعضی وقتا این حالت ها منشا عصبی داره

نیم ساعت قبل صبحانه یک لیوان آب ولرم بنوشید. برای صبحانه هم مواد غذایی چرب مثل خامه و کره استفاده نکنید، چای هم بهتره با فاصله از صبحانه بنوشید.

اگر بهتر نشدید، به متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش مراجعه کنید. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من چند روز خیلی مراقب تغذیتون باشید، شب ها شام سبک بخورید و با خوابتون حداقل دوساعت فاصله بدی ...

اره عصبیه واقعا خواستگارم ک تماس میگیره دستو پام شل میشه اصلا حالم بد میشه انگاری 

اره عصبیه واقعا خواستگارم ک تماس میگیره دستو پام شل میشه اصلا حالم بد میشه انگاری

از روش های رفع استرس استفاده کنید، مثل دوش آب گرم، تغذیه سالم، موسیقی آرامش بخش، رقص، کشیدن نفس عمیق و تمرین با خودتون برای حفظ آرامش و کلا هر کاری که حالتون رو بهتر می کنه