2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم کمکم کنید

473 بازدید | 19 پست

وضعیت مالی خوبی ندارم همسرم تازه چندوقته داره می‌ره سرکار قراره باکمک مادرشوهرم اینا یه خونه کوچیک بالای خونشون برامون بسازن تاعید خودمم یه کاری پیدا کردم بعد عید برم یه پسر 6ساله دارم الان موعود پریودمه پریود نشدم همش حس میکنم دهنم بوی قرص آهن میده سر درد شدید دارم خدا نکنه بار دار باشم سرزنشم نکنید دارم میمیرم از استرس چیکار کنم چجوری بفهمم سقط یا چی چجوری اصلا وقتش نیست اون وقتیم که فهمیدم رابطه پر خطره قرص اورژانسی دوتا استفاده کردم چیکار کنم

چقدر از پربودت گذشته عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو روز اما من عقب نمیندازم زودتر هم میشم

استرس هم خودش عامل میشه عزیزم ،ان شاالله که هر چی میخوای همون بشه ،بزار یک هفته از موعدت بگذره و بی بی چک بزن ،تا میتونی دمنوش بخور و زعفرون بریز توش شاید پری باز بشه ...از خدا برای زندگیت رزق و روزی فراوان می‌خوام ،خدا هیچ مردی رو شرمنده ی زن و بچش نکنه 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
استرس هم خودش عامل میشه عزیزم ،ان شاالله که هر چی میخوای همون بشه ،بزار یک هفته از موعدت بگذره و بی ...

دستو پاهام از استرس یخ شده من استرس گرفتنی پریود میشم اما هیچی نیست 😭

دستو پاهام از استرس یخ شده من استرس گرفتنی پریود میشم اما هیچی نیست 😭

قرص‌ اورژانسی خوردی عزیزم ،ان شاالله که پریود میشی ،البته میگن توی قرص ها هم دست میبرن الله و اعلم....ولی الان جز آروم بودن و زعفرون و دمنوش خوردن کاری نمیتونی کنی ،منتظر بمون یک هفته ده روز اگه نشدی بی بی چک بزن بعد ببین چیکار باید کنی،از الان داری خودتو داغون میکنی

قرص‌ اورژانسی خوردی عزیزم ،ان شاالله که پریود میشی ،البته میگن توی قرص ها هم دست میبرن الله و اعلم.. ...

اگه بار دار باشم حتی پول سقطش رو هم ندارم متشکر نیستم خیلیم بچه دوست دارم شرایط زندگی خوب نیست 

بخاطر قرص اورژانسی عقب انداختی نگران نباش تا ۱۰روز یا بیشترم ممکنه پریود نشی شک نکن ک حامله نیستی

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
اگه بار دار باشم حتی پول سقطش رو هم ندارم متشکر نیستم خیلیم بچه دوست دارم شرایط زندگی خوب نیست

درکت میکنم عزیزم ،خدا خودش رحم کنه

امیدوارم

چون منم مث تو شده بودم تا ۱۲روز ک گذشت پریود شدم حتی از استرس ازمایش خونم دادم تنها عاملش استرسه 

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌