2777
2789

اره عالیه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه چی خوبه؟

شنیدم بچه های اینجا میگفتن سرکه سیب و یه تشت اب درست کنید و بشینید داخلش ۲۰ دقیقه خوبه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
دختر خوب اگه نفخ روده داری ک جور دیگه باید درمان بشی اکه ترشحات واژن داری باید معاینه بشی و نوعش برر ...

عزیزم من حدود ۲،۳ماه پیش رفتم عفونت داشتم پماد و دارو داد اوکی شد دوباره اینجوری شدم رحمم سرده 

برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید♥️🙏
شنیدم بچه های اینجا میگفتن سرکه سیب و یه تشت اب درست کنید و بشینید داخلش ۲۰ دقیقه خوبه

از سرماعه احساس میکنم

سرکار هم از زیر لباس زیاد میپوشم

برای سوزش و خارش عالیه ولی نفخ چه ربطی به پماد داره برو پیش پزشکت

اون از سرماعه احساس میکنم من به شدت سرمایی هستم رحمم سرده و خیلی حساس

اون از سرماعه احساس میکنم من به شدت سرمایی هستم رحمم سرده و خیلی حساس

منم همین طور ولی خب این سوزش  و دل دردت ربطی به هم ندارن 

واسه سوزش برو دکتر معاینه بشی واسه سرایت هم چایی دارچین یا چایی زعفرون بخور