2777
2789
عنوان

آرزوی وکیل شدن

107 بازدید | 21 پست

سلام خانم ها دوست دارم وکیل شم خیلی علاقه دارم ولی میترسم آینده شغلی چندان خوبی نداشته باشه خیلی برام مهمه که پس از تموم شدن درسم کار داشته باشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آرزوی نصف ملت همینه 

به فیلم میبینن فکر میکنن به همین راحتیه 

ولی خوب اگر خیلی درس خون و پر تلاش باشی ممکن هست موفق بشی 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

آینده شغلیش اگر با سواد و کاربلد باشی خوبه

برای وکیل های معمولی کار نیست

ولی وکیلی که با سواد و کاربلده التماس میکنه موکل پروندشو نده بهش،ببره یجا دیگه،از بس که سرش شلوغه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

اینو میگم که اومدی و وکیل شدی نخوره تو ذوقت . موسسات حقوقی همه رو دارن سوق میدن و تشویق میکنند به سمت وکالت

ما از طریق همین وکالت خونه و ماشین خریدیم ولی 4 سال گذشته اوضاع برامون خیلی خیلی سخت شده و اصلا عین 15 سال قبل نیست

همسر من تو کاراموزی کلی پرونده داشت 

الان کاراموزهای همسرم یکسال گذشته و یک دونه پرونده ندارن

در گذشته همه وکلا کم و بیش تا یک حدی کار میکردن.....الان فقط اونایی که دست های بزرگ پشت سرشون هست و به جایی وصل هستند یا طرف مثلا قاضی بازنشسته هست....اومده وکیل شده

بقیه متوسط و حتی رو به پایین

اینو میگم که اومدی و وکیل شدی نخوره تو ذوقت . موسسات حقوقی همه رو دارن سوق میدن و تشویق میکنند به سم ...

عجب بابا استادای ما که خیلی راضی هستن به خاطر طرح تسهیل هم میگن وکیل های قدیمی بلاخره موکلهای خودشون را دارن

عجب بابا استادای ما که خیلی راضی هستن به خاطر طرح تسهیل هم میگن وکیل های قدیمی بلاخره موکلهای خودشون ...

استاداتون چون نونشون تو تدریس به امثال شماهاست و داشتن دانشجو..........

نمیگم بده ولی اوضاع اصلا عین سابق نیست 

استادات لابد هر چی از وکالت دریافت کردن مال سال های قبل بوده عین ما