2777
2789
عنوان

امشب نامزدی داداشمه پدرم راضی نیست و خبر نداره بنظرتون من برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 60 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم نرو چون پدرته برات میمونه

داداشم گناه داره 

هر روز که بهش فکر میکنم یریز اشک میریزم داداشم ک اینقد پدرم براش برنامه داشت 

الان اینجوری داره خراب میکنه 

دختره شرایطی داره که طبیعیه مخالفت پدرم 

ولی پدرم به شدت لجبازه و زیر بار نمیره 

هزار نفر باهاش حرف زده تا حالا 

من به مادرم‌گفتم تو نرو یه شری برا خودت درست نکن که بابام بهت بگه تقصیره توئه خودت بزن به مریضی و فردا شب نباش 

وقتی در این حد پدرت مخالفه بقیه هم مخالفن یعنی یه موضوع مهمی هست که میتونه مشکل ساز بشه ، این چه کاریه که پدربزرگ افتاده جلو

من باشم میرم نمیتونم برادرم رو تنها و بی کس اونجا ول کنم

عجب 
داداشم گناه داره هر روز که بهش فکر میکنم یریز اشک میریزم داداشم ک اینقد پدرم براش برنامه داشت الان ا ...

نمیدونم شرایط سخته ولی شما و مادرتون نرید .... 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تو ازدواج دلسوزی و چشم بستن اشتباهه ، مخالفت بزرگترا اغلب بی حکمت نیست ، الان یکی از پسرخاله های خودمم گیر افتاده و کار به جای باریک کشیده ، خودش زمین و زمان رو ترکوند که من فقط اینو میخوام ، پدر خانواده اش رو دراورد حالا دوباره پناه برده به اونا که منو نجات بدین پول بدین و ...

یادمه منم همچین آدمی تو زندگیم بود فقط خودش منو دوست داشت میگفت پدرم صددرصد مخالفه و میخواد تنهایی بیاد چون شرایطشون خیلی بالا بود وخانواده مذهبی بودن من همونجا ردش کردم ولی همیشه ته دلم برای پدرش آه میکشم و آرزو میکنم یک بار دیگه با این آدم روبه رو بشم و مطمئنم خدا صدای منو میشنوه

👣