2777
2789

من اصلا ازدواج سنتی رو قبول ندارم

البته استثنا همیشه هست

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی پسرا هم‌موقعیت آشنایی ندارن میان خاستگاری بعد علاقه مند میشن همیشه یجور نیست

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

خیلی امکان داره اینجوری باشه، البته علاقه م ممکنه پیش بیاد 

من همچین موقعیتی دارم آدمی که حس خاصی بهش ندارم و ی زندگی روتین و معمولی و بدون هیجان، ولی خب رغبت و کشش ندارم برا انتخاب این موقعیت 

کاش همون خوش اومدن ساده باشه

تو ازدواج سنتی فقط به هم وابسته میشن 

حالا چه جسمی چه عاطفی

کسی عاشق نمیشه تو این ازدواج

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

چجوری اخه؟عشق باید حودش به وجود بیاد نه اینکه زور بزنی براش تا عاشق طرف بشی

آفرین بین اینا فرقه اونکه عشق خودش به وجود بیاد و اینکه تو انتخاب کنی که علاقمند باشی و تلاش کنی براش متفاوته واقعا

همه ی پسرایی ک سنتی ازدواج میکنن؟؟😐مگه میشه!!!

نه خاستگاراب خودمو میگن

حدود ۲۰تا پسز بودن که همه از دم مخالف سلیقم بودن و هرچی سعی کردم منطقی تصمیم بگیرم بازم دوسشون نداشتم