2777
2789
عنوان

کسی بیداره معنی این حرف یعنی چی

77 بازدید | 9 پست

بگه فلانی عجب آدم برعکسیه 

به عنوان فح ش مثلا

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یعنی لجبازه 

هرچی بگی برعکسشو انجام میده

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی لجبازه هرچی بگی برعکسشو انجام میده

مرسیی

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

معلومه دیگه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

اول اینکه ممنونم ازتون ❤️ 

ببخشید شما چه سالی قبول شدین 

چند ساعت می خوندین 

توصیه تون به منه پشت کنکوری چیه 

ترازای قلم چی حدود ۵۵۰۰ زیاد نمیشه چکار کنم 

درسای پزشکی چقدر سختن 

و اینکه تو رشته پزشکی میشه هم زمان زندگی کرد و خوش گذروند ؟ 🥲

آن سوی تاریکی چیست ؟

اول اینکه ممنونم ازتون ❤️ ببخشید شما چه سالی قبول شدین چند ساعت می خوندین توصیه تون به منه پشت کنکور ...

کنکوری ۴۰۳ بودم همون سال قبول شدم 

روزی ۱۱ 

خودت بهتر میدونی پارسال چرا نشد

امسال اون کار رو نکن 

اول افزایش تسلط رو مطالب 

بعدم آزمون مشابه بیشتر بزن 

درسا سنگین و زیاده 

خیلی نمیشه ولی از کنکور آزاد تری 

اگه فرآیند درس خوندن رو دوست داری بیا

کنکوری ۴۰۳ بودم همون سال قبول شدم روزی ۱۱ خودت بهتر میدونی پارسال چرا نشدامسال اون کار رو نکن اول اف ...

وای من واقعا عاشق پزشکیم 

انشاالله همکارت بشم 

یه سوال دیگه هم اینه تو رشته پزشکی رلو اینا هست؟ چون من تصورم این بود باید فقط خرخونی کرد 

میتونم اگه یه وقت بازم سوالی داشتم ازتون اینجا بپرسم🙏🙏

آن سوی تاریکی چیست ؟

وای من واقعا عاشق پزشکیم انشاالله همکارت بشم یه سوال دیگه هم اینه تو رشته پزشکی رلو اینا هست؟ چون من ...

ان شاءالله 

اره هست ولی بهتره خودت دوری کنی