2777
2789
عنوان

فانتزی من برای همسر اینده😐😂شما چی بود فانتزیتون چطور شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 116 پست
یه مدل خاص چهره فانتزیم‌ بود،از اون مذهبی هایی که یه مدل خاصی کراشنهمسرم اصلا چهرش این مدلی نبود ولی ...

وای چهره مذهبی محجوب به حیا اره

بهش بگو به خودش برسه

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

فانتزی ام این درس خونده و وضع مال خوب..... ماشین خوب وخونه خوب... وعاشق من باشه..اصلا اون چیزی که تصور میکردم نامزدم یک درصد از اخلاقیاتش رو نداره🤷🏻‍♀️🤧😐

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زنم اما مخالفنببخشید شما مگه از باد هوا اومدی پس بشریت قراره چجوری ادامه پیدا کنه؟ کی گفته زن اصی ...

ببین هزاران سال پیش زنان فقط دختر زا بودن 

و بچه مادر طبیعت بهمون می‌داده 

که متاسفانه زنها توی جنگ شکست میخورن اسیر میشن 

مردها با تغییر ژنتیک زنها بتونیم مرد تو بدنمون پروش بدیم

زنان کشتار کردن فقط چندتا زنده نگه داشته بودن

بیدار شو و به اصل خودت برگرد 

تو از نسل زنان آمازون هستی 

پسر خر خون دانشگاهشون باشه و در کنار موسیقی بزنه بخونه 😂😂😂خدا پسر درس خونه خیلی خوبن مستقل خفن آد ...

واییییی دقیقا

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
دقیقا فانتزی منم مثل توعه رو یکی کراش زدم تو مترو زیاد میبینمش صداش بی نظیره از کسی هم پول قبول نمیک ...

🥲🥲🥲🥲🥲🥲وای مادر

ببین هزاران سال پیش زنان فقط دختر زا بودن و بچه مادر طبیعت بهمون می‌داده که متاسفانه زنها توی جنگ شک ...

بررگااام سر صبحی چه چیزایی میشنوممم 

پس اون مردا ک ژنتیکو دست کاری کردن از کجا اومدن وقتی زنا دختر زا بودن؟😂😂

چشم ولی من از نسل زنان آریایی ام نه آمازون😂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
طفلی همسر من همیشه سنتی میخونه تااازه دیروز یواشکی ازش فیلم گرفتمهمیشه بی تفاوت بودم نسبت به خوندنش

نه ذوق کن ذوقشو کور نکن خوش ذوق باش مردا از دختر خوش ذوق خوششون میاد البته اگر صلاح میدونی

منم😂البته من به فانتزیم رسیدم بگم پودر میشه کاربریم😂😂

یا حسین چ فانتزی هایی دارین😂بگین شاید فانتزی مام شد

نههههه ازت پرسیدم 🤣بقیش جوابی بود ک برا فانتزی خودم دادم 🤣🤣

😭😭😂😂😂نه گلزار چیه عخ

قد بلند باشه😂

عاشقم باشه، بدنساز باشه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
نه ذوق کن ذوقشو کور نکن خوش ذوق باش مردا از دختر خوش ذوق خوششون میاد البته اگر صلاح میدونی

هر از گاهی کنارش منم زمزمه میکنم اما خب اون یک مسیر دو ساعته رانندگی رو میخواد بخونه

علاقه شدید به خوانندگی داره