2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12618 بازدید | 347 پست
چرا گذاشتین اینتوبه اش کنندور از جونش تو کرونا مگه ندیدین همه رو کشتن با همین حرکت بی شرفا

کی بی شرفه؟ مردم قدر نشناسی داریم واقعا

اصلا می‌دونی اینتوبه چیه؟؟؟؟

نه خواب راحتی دارم‌،نه مایلم به بیداری
چرا گذاشتین اینتوبه اش کنندور از جونش تو کرونا مگه ندیدین همه رو کشتن با همین حرکت بی شرفا

بی شرف؟چرا مغز نداری مگ اونا پدرکشتگی دارن یا بد مریضو میخان ک انتقام بگیرن ازش 

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی شرف؟چرا مغز نداری مگ اونا پدرکشتگی دارن یا بد مریضو میخان ک انتقام بگیرن ازش

خوش به حالدتو که مغز داری به شما ربطی نداره لابد یه کاری کردن که جز بی شرفا محسوب شدن پس زیاد فضولی نکنید تک تکتون 

اذیت که حتما میشه ولی دارو آرامبخش هم با دوز بالا دریافت میکنه 

اینکه هوشیاره نشونه خوبیه که احتمالا بعدا از دستگاه جدا بشه ولی فعلا تحمل جدا شدن از دستگاهو نداره 

یواش یواش دستگاهو تنظیم میکنن برای جدا کردن 

All is one 
وقتی علم و اگاهی ندارید چرا با یه حرف صدمن یه غاز خانواده بیمارو نگران میکنین؟بیماری که نتونه خوب نف ...

دستگاه زجرکشی نه کمک تنفس

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

عزیزم من نظر گذاشتم نمیدونم چرا منتشر نشد دوباره خلاصه بگم مادر من دقیقا همین شرایط داشت ولی خدا رحم کرد برگشت به بخش وقتی ازش پرسیدم چی میخواستی بهم بگی که نمیتونستی هیچی ایدش نبود و 18 روز ای سیو رو اصلا نفهمیده بود حالا شما هم غصه نخور ایشون مسکن با دوز بالا دریافت میکنه شاید این عذابی که میبینی رو متوجه نباشه مثل مادرم 

عزیزم من فقط به خاطر نگرانی شما عضو نی نی سایت شدم که بگم متاسفانه مادر من پارسال توی همین شرایط بود و عفونت وارد خون شده بود و اینتوبه شد ولی خدا بهمون رحم کرد و در کمال ناباوری دستگاه ازش جدا شد و الانم سالم و سلامت هستن. 

اون موقع همین حرکاتی که میگید داشت و من احساس می‌کردم چیزی میخواد بگه و نمیتونه اما وقتی خوب شد و اومد توی بخش ازش پرسیدم چی میخواستی بهم بگی اون موقع گفت اصلا یادم نمیاد و جالب اینکه 18روز آی سیو بودن رو نفهمیده بود. 

پس نمیشه بگید که حتما ایشون داره زجر میکشه شاید شرایطشون مثل مادر من باشه چون مسکن های قوی دریافت میکنن. 

امیدوارم حالشون خوب بشه ولی شما هم اینقدر با این تفکر خودتون رو عذاب ندید ممکنه ایشون اصلا متوجه شرایط نباشه

دستگاه زجرکشی نه کمک تنفس

یعنی شما راضی نیستی اگر یک درصد احتمال داره یه عزیزی با این دستگاه برگرده  بهش وصل بشه و مراحلشو طی کنه؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
عزیزم من نظر گذاشتم نمیدونم چرا منتشر نشد دوباره خلاصه بگم مادر من دقیقا همین شرایط داشت ولی خدا رحم ...

خدارو شکر ک مادرتون برگشت عزیزم

آن شالله همیشه سالم باشند.لبشون خندون و دلشون شاد باشه