2777
2789
عنوان

یکی به دادم برسه بخاطر خدا

633 بازدید | 52 پست

دارم از شدت عصبانیت رگ های مغزم میترکن ،خونم داره خونمو میخوره از دست شوهر بی مصرف و بی لیاقت و بی شرفم ولی یه بچه دارم نمیدونم الان چیکار کنم ،هزار فکرو خیالم برم درخواست طلاق بدم صبر کنم نمیدونم چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آروم باش عزیزم

توضیح بده چی شده 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

چه مرگشه؟

با یکی شریک بوده الان کار به اتمام رسیده طرف رفته میگم چرا حساب کتاب نمیکنی میگی به تو ربطی نداره رفتارهاش عجیب غریبه چیزی لو نمیده نمیدونم چه دلیلی داره از مرده میترسه

با یکی شریک بوده الان کار به اتمام رسیده طرف رفته میگم چرا حساب کتاب نمیکنی میگی به تو ربطی نداره رف ...

شاید حساب و کتاباش رو ور کرده به هم جوابشو نمیده

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

هزار فکرم ایا زن دیگه ای داره ایا با توجه به رفتارهاش که مرد نیست با مرده رابطه داره،،،وای اسمان داره از حرفم میترکه یه ادم بی وجود لاشی بی شرفیه نمیدونم چیکار کنم