2777
2789
عنوان

شوهر دیوانه شده باز سر صبحی داره دعوا میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا روزتون رو با ناراحتی و دعوا شروع می کنید؟ اگه اون شروع می کنه به هر دلیلی شما صبور باش و جواب نده. زندگی به اندازه کافی سختی و غم داره، شما با دعوا و ناراحتی بیشترش نکنید. مخصوصا هوای مردها رو بیشتر داشته باشیم چون از خونه میرن بیرون و خیلی بیشتر از ما با سختی ها و فشارهای زندگی روبرو میشن و اعصاب شون به هم میریزه و از زن انتظار نرمش و ملاطفت و صبوری بیشتری دارند. 

وقتی خونس همه جا سرک میکشه حالا خونمم تمیزه هاااا یجارو پیدا میکنه میگه چرا اینجا کثیفه چرا اینجا خا ...

شوهر منم دقیقا همینه با این تفاوت که روزی دوسه بار چک میکنه

چرا روزتون رو با ناراحتی و دعوا شروع می کنید؟ اگه اون شروع می کنه به هر دلیلی شما صبور باش و جواب ند ...

اونه دیگه من که کاری به کارش ندارم 

از صبح چند بار امر و نهیش رو انجام دادم گوشی بزن شارژ و...

دیگه آخرش خودش زبون باز کرد که میدونی چرا از دیشب دعوا میکنم جوا نمیدی بخاطر چیه بخاطر اینکه امتحان داری میترسی نبرم

شوهرت از نوادگان یزیده؟؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

چرا روزتون رو با ناراحتی و دعوا شروع می کنید؟ اگه اون شروع می کنه به هر دلیلی شما صبور باش و جواب ند ...

در مورد همه مردها صدق نمیکنه که شوهر اسی هم جزوشونه و معلومه دنبال بهونه می‌گرده که انگار مشکلش هم درس خوندن اسیه

من مدیر بودم، بچه کوچیک داشتم و ارشد میخوندم. ۷ صبح از خونه می رفتم بیرون و ۱۱ شب می آمدم. بیشتر کارهای خونه، خرید، مدرسه بچه و آشپزی و ... با شوهرم بود. درسم تموم شد حقوقم زیاد شد، بچه بزرگ شد. همه با گذشت و صبوری. از دعوا و ناراحتی و رنجوندن همدیگه چیزی درنمیاد. صبور با محبت باشید و به کمک کنید تا به هدفتون برسید.