2777
2789
عنوان

من باخودم چیکار کنم خسته شدم 😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 50 پست
سلام عزیز دل! 🌸اول از همه یه نفس عمیییق بکش 😌... باشه؟ بذار اینو بهت بگم: تو همین الان که داری این ...

ممنون بابات حرفات 🥺🥺

خیلی خیلی قشنگ بود😭🫂

خودم دلم میخواد کمک کنم به خودم واقعا اما انگار گمم واقعا

ممنون بازم 🥺❤️🫂

نمیدونم بخدا چیزی فقط خودم خسته شدم شبا خوابم دیگه نمیره تو عمرم استرسی نبودم از صبح تا شب دارم فقط ...

منم عین تو بودم بخاطر افسردگی باید دارو بخوزی وگرنه بدتر میشی اخر سر پانیک میگیری

#بزرگی نمیبینم جز الله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم عین تو بودم بخاطر افسردگی باید دارو بخوزی وگرنه بدتر میشی اخر سر پانیک میگیری

اگه راهش باشه حتما خودم دیگه واقعا خسته‌ شدم هرچقدم میگم کسی متوجه نمیشه اصلا درک نمیکنن بعد میگن چیزی نیست 

اگه راهش باشه حتما خودم دیگه واقعا خسته‌ شدم هرچقدم میگم کسی متوجه نمیشه اصلا درک نمیکنن بعد میگن چی ...

خدا اون روزو نکنه پانیک بگیری چون خیلی وحشتناکه

#بزرگی نمیبینم جز الله