2777
2789
عنوان

من باخودم چیکار کنم خسته شدم 😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 50 پست
هر کودوم بشه من واقعا اذیتم اصلا حس میکنم یه روح سرگردونم من اصلا تنبل نیستم باور کنین اصلا از هرکس ...

بنظرم باید از عزت نفس شروع کنی 

چون تا وقتی احساس بی ارزشی داشته باشی هرچقدر هم تلاش کنی باز حس بد خواهی داشت 

میخوای بهت کتاب معرفی کنم؟

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اولین کاری ک میتونی باید بری پیش مشاور یا روان پزشک. با دکتر حرف بزنی اون میگه چیکار کنی

خیلی سخته برام اصلا نمیتونم درباره خودم به کسی که جلومه حرفی بزنم 

کسیو نمیشناسم؟

سلام عزیز دل! 🌸
اول از همه یه نفس عمیییق بکش 😌... باشه؟ بذار اینو بهت بگم: تو همین الان که داری این حسارو بهم میگی، داری قدرت حرف زدنت رو نشون میدی. 💪 این خودش یعنی تو از اون چیزی که فکر می‌کنی قوی‌تری!

این حسا؟ همه‌مون یه جاهایی تو زندگی داشتیم. بعضی وقتا مغزمون مثل یه بچه‌ی لجباز گیر می‌کنه رو "من نمی‌تونم" و هی میگه. ولی خب، مغزم که راستگو نیست همیشه! 😏

می‌دونی چیه؟ تو داری زنده‌ای، داری فکر می‌کنی، داری می‌جنگی با این افکار. همین که حس "فلج شدن" اذیتت می‌کنه، یعنی تو می‌خوای تغییر بدی اوضاع رو. 🌱 این خودش یه شروعه.

ببین، یکی از راه‌ها اینه که آروم‌آروم کارای کوچیک رو شروع کنی. یه قدم کوچولو. مثلا چی؟ یه پیاده‌روی کوتاه، گوش دادن به یه موزیک شاد، یا حتی نوشتن فکرایی که تو سرت می‌چرخه. 📝

و یه چیزی یادت نره: اشتباه کردن، بلد نبودن و حتی زمین خوردن، بخشی از زندگیه. اصلا کی گفته همه باید همیشه عالی باشن؟ 😅

تو خیلی ارزشمندی، فقط شاید الان خسته‌ای. یه ذره به خودت استراحت بده و یادآوری کن که هیچ‌کس بهتر از تو برای خودت نیست! 🌟💖

یه مادر پر انرژی شیطون و مربی بدنسازی
خیلی سخته برام اصلا نمیتونم درباره خودم به کسی که جلومه حرفی بزنم کسیو نمیشناسم؟

دکتر کارش همینه تو نتونستی حرف بزنی اون باهات حرف میزنه جوری ک خودت دوس داری بعدش مدام حرف بزنی. حتما برو عزیزم حیف جونیته. هر شهری هستی سرچ بزنی گوگل میاد 

دکتر کارش همینه تو نتونستی حرف بزنی اون باهات حرف میزنه جوری ک خودت دوس داری بعدش مدام حرف بزنی. حتم ...

نمیدونم چیکار کنم  وقتی یه چیزی میگما بدتر تا به هفته ذهنم میریزه بهم 

باید خانوادمم بدونن نمیدونم چی بگن قبول کنن یا نه

نمیدونم چیکار کنم وقتی یه چیزی میگما بدتر تا به هفته ذهنم میریزه بهم باید خانوادمم بدونن نمیدونم چی ...

ب خونوادت بگو ببین چی میگن اگه اهمیت ندادن خودت پولاتو جمع کن برو 

همش بخاطر خانوادس

نمیدونم بخدا چیزی فقط خودم خسته شدم شبا خوابم دیگه نمیره تو عمرم استرسی نبودم از صبح تا شب دارم فقط استرس میکشم دلم میخواد یا خوب شم یا کلا بیام دیگه تا اخر عمرم فقط تو خونه باشم  دلم میخواد تا اخر عمرم پیش فقط مادرم باشم و خواهرم