2777
2789
عنوان

من خسته شدم

50 بازدید | 11 پست

چیکار کنم دیگه هرکاری میخوام انجام بدم تهش هیچی هیچکاری نمیتونم بکنم

چیکار کنم ایندمو با دستای خودم داغون میکنم

تلنگرانه بامن حرف بزنین😭

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رجوع شود به نام کاربریت🩷

والا همیشه کارامو با امید اینده‌ی بهتر تلاش میکنم

ولی وسطش رها میکنم میشینم سردرس ولی نمیتونم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
اینکه چند سال دیگ قراره همشون به حسرت تبدیل شنپس تلاش کنهیچکس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه بفهم لطفا

فردا فردا هم نکن از همین الان حتی شده 10 دقیقه برای خواسته هات تلاش کن 

همین 10 دقیقه ها هستن مه موثرند در رسیدن به هدفت

اینکه چند سال دیگ قراره همشون به حسرت تبدیل شنپس تلاش کنهیچکس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه بفهم لطفا

چیکار کنم سرقولم بمونم(درس میخونم نیم ساعت نشده میگم زیاده)

والا همیشه کارامو با امید اینده‌ی بهتر تلاش میکنمولی وسطش رها میکنم میشینم سردرس ولی نمیتونم

عزیزمممم خیلی دیگه نمونده تو میتونیییی

همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖

تو کنکوریه هسی؟

اره

جوابش پیش خودته، مطمعنم.منم برای کنکور میخونم.

میتونی بشینی خوب بخونی؟

من به خودم قول میدم از فردا فردا میره تا ۳ ۴ ماه یا میشینم میخونم یهو به فکر فرو میرم ۴ ۵ اعت

دیگ میترسم اخرشم همیشو ناامید از دست خودم از امتحان یا هدفی که خواستم ولی نشد و میدونم تقصیر خودمه. برا همینم همیشه خودمو مقصر نیدونم

ولی چرا باز تکرارش میکنم