2777
2789
عنوان

پاگشا نکردن فامیل نزدیک همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 56 پست

آدمای متعصب جامعه رو به گند کشیدن اگه نمیتونی تحملش کنی چه لزومی داره دعوتش کنی لابد میترسی شوهرتو ازت بگیره

اصلا چه دلیلی داره آدما دو دسته شن چرا بر اساس عقاید آدما بهشون احترام میزارین؟

چه بسا همونی که ازش اینجوری حرف میزنی از لحاظ شخصیتی از خود شمام بهتر باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدمای متعصب جامعه رو به گند کشیدن اگه نمیتونی تحملش کنی چه لزومی داره دعوتش کنی لابد میترسی شوهرتو ا ...

نه صحبت همسرم نیست اصلا خیلی به ایشون نزدیکه که همچین اتفاقی اصلا نمیفته

اتفاقا خانم با شخصیت و مودبی هست

فرض کن الان تو ترکیه بودی ، مسلمون و باحجاب بودی اون خانم بیحجاب . مشکلی تو دعوتش نداشتی ؟لطفا جواب ...

خب مجبور که نیستم به این دعوت کردن

ولی به خاطر اینکه کلا آدمی هستم که مهمون زیاد دعوت میکنم برام مهم بود

اولین بار نیست همچین چیزی میبینم و میشنوم آدمای زیادی همین طرز فکرو دارن اکثرشونم کسایین ادعای مذهبی بودن دارن 

بی دلیل بد رفتار میکنن نمیدونم واقعا چرا فکر کردین تافته جدا بافته این و خدا خیلی ازتون خوشش میاد اتفاقا آدمی که دلش سیاهه هیچوقت رستگار نمیشه

درکت می کنم 

ولی مصداق اصلی امر به معروف از نزدیکان هست با رفت و آمد و خوبی در حق هم کردن و بدون قضاوت و برای رضای خدا و البته که اصلا نیازی نیست مستقیم حرفی زده بشه 

شاید قرار گرفتن در محیط پاک و خوردن از غذایی که با نیت خالص طبخ شده اثر خودش را داشته باشه 

درکت می کنم ولی مصداق اصلی امر به معروف از نزدیکان هست با رفت و آمد و خوبی در حق هم کردن و بدون قضاو ...

چه جواب خوبی دادی خدا خیرت بده

دعوت میکنم ان شاالله که به خیر و خوشی باشه

درکت می کنم ولی مصداق اصلی امر به معروف از نزدیکان هست با رفت و آمد و خوبی در حق هم کردن و بدون قضاو ...

اتفاقا دعوت نکنه بهتره چون بیچاره نمیدونه پشت همین دعوت کردنش چه داستانی بوده و اون آدما دلی دعوتش نکردن واسه کم نیاوردن پیش فامیل بوده

عذر میخوام میتونم علت رو بدونم؟قصد جسارت ندارم خودم با حجابم فقط کنجکاو شدم بدونم چرا خوشتون نمیاد

به علت اینکه نمیخوام امام زمان از من رنجیده خاطر بشن

من که نمیتونم امر به معروف کنم 

خب مجبور که نیستم به این دعوت کردنولی به خاطر اینکه کلا آدمی هستم که مهمون زیاد دعوت میکنم برام مهم ...

پس شما مشکلت قانون نیست ،  خدا هم  نیست . 

شما خوشت نمیاد با ادم بی حجاب رفت و آمد کنی. یک برتری برای خودت در نظر گرفتی و داری به واسطه چیزهای دیگه توجیحش میکنی . 

اما یک نصیحت میکنم بهت ، بهش فکر کن. 

هرچیزی مثل چاقو و شمشیر دو لبه داری. که وقتی ازش ضربه بخوری میبینی برات ، مثل خودت ، توجیحش می کنن اون موقع تو دام حرفهای خودت افتادی