2777
2789
عنوان

پاگشا نکردن فامیل نزدیک همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 56 پست
اون مشکل از ذهن پوسیده شماس که ادمارو با حجاب قضاوت میکنید و بر این اساس خودتونو دور میگیرید یا نزدی ...

چه خبره این تند میری 

چرا شماها اینجوری هستید؟؟

کجا قضاوت کرد؟؟کجا حرفی از خوب و بد بودن زد؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر قبول کن که تفکرت خیلی عجیبه اخه چه ربطی به حجاب داره اینکه شما با کسی که پوشش مثل خودت نداره معذبی  و دوس نداری صمیمی بشی طبیعیه  ولی اینکه واسه این پاگشا نکردی دیگه عجیبه 

البته که خونه خودتو و مختاری اصلا هیچ وقت دعوت نکنی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
دقیقا جمله خوبی گفتیپس بذار بدونن کار کی اشتباهه

چرا باید کار اونا اشتباه باشه ؟؟؟

چون حجاب ندارن ؟

عزیزم شما بشین خونه افکارت رو هم با صدای بلند بیان نکن. چون خدا تعجب می کنه که خودش گفته لااکراه فی الدین بعد شما به جاش داری تصمیم میگیری 

دعوت نکنید ن اون بنده خدا مونده ی وعده شام هستش ک انقدر با شک موندید چیکار کنید ن شما دوس داری ک بیاد چ کاریه بدتر ناراحتی درست بشه 

شما مقید هستی میدونی ک شک ب دیگران گناهه شایدایشون از خیلیا برتر باشن 

وقتی بین انجام دادن ی کار و انجام ندادنش موندید انجام ندید چون اگر انجام دادنش درست بود شک نمیکردید 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
برو عزیزم حالت خوب نیست تو جمهوری اسلامی داریم زندگی میکنیم

همین جمله آن کافیه تا کامل مشخص بشه چه مدل آدمی هستی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم