2777
2789
عنوان

می‌خوام زندگیمو تموم کنم

129 بازدید | 23 پست

چند تا ورق قرص اعصاب دارم می‌خوام خودکشی کنم

دکترم امروز تا یه ساعت بعد تو مطبش هست و من نمی‌رسم اگه الان برم فردا هیچ دکتری تو مطبش نیست تا شنبه هم نمیتونم صبر کنم 

تازه اگه برم قراره چه اتفاقی بیفته؟ یه ورق قرص میدن میگه دو هفته بعد بیا خب تا دو هفته که من میمیرم و زنده میشم 

یبار هم گفتن بستری شود خانوادم نزاشتن 

چهار یا پنج ورق رسپریدون ۲ دارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به دکتر قبلیم گفتم که نمیتونم دیگه زندگی کنم بهم گفت برو سه ماه دیگه بیا 

یه دکتر دیگه رفتم یه ماه قرص داد بعد هیچ تغییری اتفاق نیفتاد ولی گفت برو دوماه بعد بیا ولی من سر یه ماه رفتم بهش گفتم حالم بده و خودزنی دارم و می‌خوام خودکشی کنم ولی جدیم نگرفت 

من به خانوادمم گفته بودم 

هیچ کس جدی نگرفت

امشب خیلی خیلی شب خاصی هستشب استجابت دعاستبرو پیش خود خدا و ازش آرامش قلب بخواهاصلا فکرشم نکن که نعم ...

عزیزم توروخدا برا من خیلی دعا کن اصلا حال خوبی ندارم دعا کن خدا خودش کمکم کنه همه چی درست بشه به آرزوهام برسم 

الانم یه چیزایی به ذهنم میاد که بهش میگن هذیان 

یعنی یه باور غیر ممکن داری 

مثلاً اینکه من فکر میکنم من یه رباتم یعنی شخصی که من اسمشو دارم تو بچگی گم شده یا مرده و خانوادش برای اینکه کمتر عذاب ببینن یه ربات سفارش دادن و اون الان خراب شده و می‌خوام عمدا کاری کنن که خودش خودشو بکشه