2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا وقتی لاغر کن غبغبم با لپم اب میشه دماغ بزرگ به نظر میرسه

اره بعد لاغری دماغ بزرگ تر به نظر میاد من هروقت صورتم تپل میشه دماغم به چشم نمیاد

ولی شما اول لاغر کن که فرم کلی بینیت مشخص شه تو جراحی نتیجه بهتری بگیری چون بینیت گوشتی هم هست الان عمل کنی ممکنه برگرده

اتفاقا وقتی لاغر کن غبغبم با لپم اب میشه دماغ بزرگ به نظر میرسه

خب دماغتم عمل میکنی .

ولی اول هیکل رو بنداز رو فرم

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
گفتن اول لاغر کن

زیبایی 

پس اگر دکترام گفتن سعی کن لاغر کن باز شاید اونجوری اگه عمل کنی بعدش لاغر شی شاید مثلا بینیت باز نیاز داشته باشه کوچیک بشه یا بزرگ بشه 

پس در گام اول لاغری رو داشته باش

فوق العاده میشی. تاحالا تلاشی برا لاغرشدنت کردی من سه ماه این عکسو دارم میبینم بدون تغییری

ببین تووتاپیک های قبلیم هست کسی جواب درست و حسابی به من نداده که چه کار ککم در حال یادگیری یع زبلن برنامه نویسی اگ برای اینکه وزنم رو به حالت تعادل برگردونم دوماه فول تایم میخام 

خب قبکل کن کسی که رژیم سفت و سخت میگیده نمیتونه درس بخونه  یا باید برنامه نویسی رو ادامه بدم یا لاغری دوتاشو همزمان نمیتونم چون  بیش فعالی دارم

ببین تووتاپیک های قبلیم هست کسی جواب درست و حسابی به من نداده که چه کار ککم در حال یادگیری یع زبلن ب ...

چرا میشه اراده میخاد من همزمان درس میخوندم و شرکت ریسندگی کار میکردم شغلی ک ی مرد دووم نمیورد کار کردم درسمم خوندم خودتو دست کم نگیر