یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨
سوزش شما یا از عفونت رحم میتونست باشهیا از عفونت ادرارحالا میگید دارو برای رحم خوردید خوب نشدید دکتر ...
نه دارو برا همون عفونت ادراری خوردم آخه دوماه پیش یه آزمایش دادم عفونت ادرار داشتم م تا الان بادارو ک یه دکتر دیه داده بود خوب نشد این دکترم رحمم معاینه کرد گفت عفونت نداری برام کشت ادرار نوشت
نه فقط رفتم دکتر رحمم معاینه کرد گفت رحمت خوبه آخه دوماه پیشمتو آزمایش عفونت ادرار داشتم ک بادارویی ...
پس باید ازمایش کشت ادرار بدی و حتما سونوی مثانه
چیزی نیست دارو میده خوب میشی
به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨