2777
2789
عنوان

آزمایش کشت ادرار

32 بازدید | 8 پست

دوستان آزمایش کشت ادرار چیه دکتر برام نوشته الان دوماهی هست سوزش ادرار دارم دکتر رفتم معاینه کرد گفت عفونت ندارم برام آزمایش کشت ادرار نوشته آخه هرچی دارو خوردم خوب نشدم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه منم نوشته

واسه عفونت مثانه است

سونوگرافی نداده ؟

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

سوزش شما یا از عفونت رحم میتونست باشهیا از عفونت ادرارحالا میگید دارو برای رحم خوردید خوب نشدید دکتر ...

نه دارو برا همون عفونت ادراری خوردم آخه دوماه پیش یه آزمایش دادم عفونت ادرار داشتم م تا الان بادارو ک یه دکتر دیه داده بود خوب نشد این دکترم رحمم معاینه کرد گفت عفونت نداری برام کشت ادرار نوشت

واسه منم نوشتهواسه عفونت مثانه استسونوگرافی نداده ؟

نه فقط رفتم دکتر رحمم معاینه کرد گفت رحمت خوبه آخه دوماه پیشم‌تو آزمایش عفونت ادرار داشتم ک بادارویی ک یه دکتر دیه برام نوشته خوب نشدم

نه فقط رفتم دکتر رحمم معاینه کرد گفت رحمت خوبه آخه دوماه پیشم‌تو آزمایش عفونت ادرار داشتم ک بادارویی ...

پس باید ازمایش کشت ادرار بدی و حتما سونوی مثانه

چیزی نیست دارو میده خوب میشی

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨