2777
2789
عنوان

کیا تو حرف زدن با شوهر حرفه ای هستن و سیاست دارن ی کمکی میخولستم

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 50 پست
ارتباط از چه نظر؟یکم بهتر توضیح بده الان مشکل اصلی چیه؟

مشکل اصلی اینکه شوهرم بهم دلگرمی نداره من سنم کمه کم تحریم اون پختس منظورم اینه 

بعد شوهرم اعصابش خورد میشه انتظار داره من مثل زنای 30 ساله رفتار کنم همش بمن میگه با ا م گیج دارم زندگی می کنم

البته از ی لحاظ بهش حق میدم چون از وقتی دومی بدنیا اومده من کم میارم یکم

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسف انه فاصله سنی من و شوهرم یکم زیاده نمی تونیم همدیگه رو درک کنیم و اینکه بگم شوهرم ادم خوبیه و ...

شکر خدا

منم شوهرم خوبه زحمتکشه ولی نفهمه و قدر نشناس

الهی من آخرین زن پرحسرت دنیا باشم و باقی خوش 

مشکل اصلی اینکه شوهرم بهم دلگرمی نداره من سنم کمه کم تحریم اون پختس منظورم اینه بعد شوهرم اعصابش خور ...

وقتی ایشون خیلی از شما بزرگتر و پخته تر هستند، بنابراین بیشتر باید درک کنند و صبور باشند و کمک حال تون باشند. 

بزرگی که فقط به سن نیست. 

وقتی ایشون خیلی از شما بزرگتر و پخته تر هستند، بنابراین بیشتر باید درک کنند و صبور باشند و کمک حال ت ...

پس چرا زن کوچکتر از خورش گرفت.

اون که این مدلی بوده می‌رفته یه زن میگرفت که براش مادری کنه.

والا ...

شمارو هم اذیت نکنه