2777
2789
عنوان

شوهرم خواب موند خیلی عصبی شد از دستم 😭😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 35 پست
کی گفته تو باید بیدارش کنی !!مگه مامانشی !یا خودش بلد نیست بیدار بشه!!!

وای باورم نمیشه همه اینو میگن 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

خب ۵ و نیم باید بیدار بشه

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
ولش کن این مردا تو این اوضاع اعصابشون خرابه .من از 5بیدارم تازه شوهرم بیدار سده

اخه  شوهر من ۵ و نیم باید بزنه بیرون باید ۵بیدار بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای حالم بده کلا دیشب شما خیلی بحث کردیم

مسئولیت کار شخصیشو انداخته گردن شما

گوشیش اگه پیشش نیست اوکی، ولی گوشی خودتو بذار نزدیکش بگو خودت الارم بذار و بیدار شو

چه کاریه که منتظره زنش بیدارش کنه!!! تازه غر هم میزنه!!! مگه بچه ست و میخواد بره مدرسه؟!

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

وای باورم نمیشه همه اینو میگن 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️خب ۵ و نیم باید بیدار بشه

خب بیدار بشه !!اصلا متوجه نمیشم چرا تو باید بیدارش کنی !!!اگه تا الان این کاروکردی دیگه نکن .بگو گوشیتو بذار رو الارم .من نمیتونم بیدارت کنم ...شوهراتون انقدر لوس نکنید

مسئولیت کار شخصیشو انداخته گردن شماگوشیش اگه پیشش نیست اوکی، ولی گوشی خودتو بذار نزدیکش بگو خودت الا ...

بخاطر اینکه خواب نمونه ب منم میگه بیدار کن بیشتر وقتا خودش بیدار میشه با گوشیش

عزیزم بیخیال دیگه  کارم ااز بیدارکردن گذشته صاحب کارش زنگ میزنه بیدارش میکنه. 

بیخیال

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بخاطر اینکه خواب نمونه ب منم میگه بیدار کن بیشتر وقتا خودش بیدار میشه با گوشیش

مشکل خودشه اگه خواب می مونه! مسئولیت پذیر نیست! چرا از شما توقع داره؟ خیلی عجیبه

براش دو سه تا آلارم بذار... اگه با زنگ اول تنبلی کرد و بیدار نشد با دومی یا سومی بالاخره خودش بلند میشه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

عزیزم مگه بچس ک تو بیدارش کنی؟ خودش باید بیدار بشه ب تو چه ک بیدارش کنی بعدم بیاد سرت غر بزنه؟! عجبا

بگو همینکه بهت لطف میکنیم نصف شبا بیدارت نمیکنم بیاد بچه نگه داشته باشی برو شکر کن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
به این میگی شخصیترین ها یا معنی ترین رو نمیدونی یا تو نی نی سایت نبودی

یکی با شوهر و خواهر شوهرش دعوا می‌کنه میاد اینجا میگه به نظر من خیلی این شخصیه حالا شوهرت تا کشیده سر دعوا تون شده به هر نحوی 

یه چیزایی واقعاً خصوصیه یعنی به معنای واقعی خصوصیه

یکی با شوهر و خواهر شوهرش دعوا می‌کنه میاد اینجا میگه به نظر من خیلی این شخصیه حالا شوهرت تا کشیده س ...

آخه این در اون حد خصوصی نبود بعضیا درمورد تنگی و گشادی واژن رابطشونو تا آخر هم توضیح میدن به اونا چی میگی