2777
2789
عنوان

باهاش حرف زدم جگرم اتیش گرفت

155 بازدید | 13 پست

مادرشو هیچوقت نمیبخشم

گفت قسم خوردم براشون دیگه باهاشون حرف نزدم میخوام برم تهران بدون اینکه بدونن کجام سیمکارتامو خاموش کنم 

قبل من مامانم زنگ زده بود بهش ک ادرسو دقیق بده یه امانتی پیشم داره بش بدم با مامانم دردو دل کرده بود همینکه مامانم بهم گفت زار زدم زنگ زدم بهش ک هوا خودشو داشته باشه کج نره ... 

دارم میمیرم خدا نگذره از کسانی ک باعث جدایی ما شدن فقط اون بالایی میدونه چقد ما عاشقیم چقد جنگیدیم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قسمت این بوده دیگه خوندتون ناراحت نکنین شایدم شد هیچی مشخص نیست که شما از ۱۵ دقیقه دیگه خودتون خبر ندارین شاید بشه که اگر بشه دیگه قسمت بوده نباشه هم هیچ دیگه حکمته 

و هرکس به مشکلی گرفتار…

«شاهی بدون کلاه»

قسمت این بوده دیگه خوندتون ناراحت نکنین شایدم شد هیچی مشخص نیست که شما از ۱۵ دقیقه دیگه خودتون خبر ن ...

دوتامون داغونیم 

گفت اگر شد فقط ماهی یه بار بهم بگی خوبی دیگه هیچی نمیگم من 

دوتامون داغونیم گفت اگر شد فقط ماهی یه بار بهم بگی خوبی دیگه هیچی نمیگم من

تا یک ماه دیگه کامل از یاد هم میرین همینطور میگذره طرف بچش میمیره بعد چند سال شاید یاد و خاطرش باشه ولی آیا قراره مثل روز اولش باشه خب نه همه چی میگذره اما اثرش پاک نمیشه 

«شاهی بدون کلاه»

تا یک ماه دیگه کامل از یاد هم میرین همینطور میگذره طرف بچش میمیره بعد چند سال شاید یاد و خاطرش باشه ...

اره ادم محکم تر میشه مثله روز اول نیست ولی توی یاد و خاطرات ادم میمونه بدجوری

اره ادم محکم تر میشه مثله روز اول نیست ولی توی یاد و خاطرات ادم میمونه بدجوری

یکم قرآن بخونی آرامش بگیری بعدش هرچی شد واگذار که به خالق یکتا 

خیلی چیزا هم سخته ها حتا حرف های که من آلان میزنم ولی همینطوره دیگه چه میشه کرد خیلی حال روحی بدی دارین و خلاصه ولی خب دیگه باید تحمل کنین 

«شاهی بدون کلاه»