2777
2789
عنوان

چه بدی بهتون شده که هیجوره نمی‌تونین ببخشین و فراموشش کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 84 پست
مال من همون مبارکم نمیگن عزیزم هزارتا عیب میزارن رو وسیلم بعدم دعوا راه میندازن عقده ایی بیشعور ننه ...

دقیقا مثل مادرشوهر من نمیتونه خودش کنترل کنه حداقل سریع ی چیزی برای دعوا درست می‌کنه 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
بیخودی کات کرد؟

خانوادم یه مدت جدامون کردن ولی من باهاش ارتباط میگرفتم میگفت تو اگه واقعا منو بخوای حتی راضیشون میکنی بیای خواستگاری من چه برسه بخوای باعم یه بیرون بریم تو حتما سرت جایی گرمع 😂💔 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی

خواهرای ناتنیم با کارهاشون که بخام تعریف کنم سفره دلمو تا سال بعد باید باهات حرف بزنم انقدر بهم بدی کردن وضربه زدن 

یه دختره از طرف خواهر ناتنیم پشتم حرف در اورد

پدرم 

برادر ناتنیم دشمن اصلیم زنش و خانوادش

فامیلامون 

همسایه ها 

همکلاسی

من تنهام تنهای تنها بین این همه ادم بد تو زندگیم 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

خانوادم یه مدت جدامون کردن ولی من باهاش ارتباط میگرفتم میگفت تو اگه واقعا منو بخوای حتی راضیشون میکن ...

چقد پرروووو بهتر که رفت وقتی انقد طلبکار بوده ازت 

خواهرای ناتنیم با کارهاشون که بخام تعریف کنم سفره دلمو تا سال بعد باید باهات حرف بزنم انقدر بهم بدی ...

عزیزدلم  ازدواج کر؟

عزیزدلم ازدواج کر؟

نه انقدرد درد کشیدم تا این سن میترسم ازدواج کنم اون مرحله از زندگیمم سختی بکشم البته خواستگارم ندارم بخاطر شرایطم 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

نه انقدرد درد کشیدم تا این سن میترسم ازدواج کنم اون مرحله از زندگیمم سختی بکشم البته خواستگارم ندارم ...

ایشالا ی ازدواج خوب کنی خلاص شی ازین موقعیت درک میکنم 

ایشالا ی ازدواج خوب کنی خلاص شی ازین موقعیت درک میکنم

ممنونم بابت دعای قشنگت امیدمو از دست دادم

ممنونم بابت دعای قشنگت امیدمو از دست دادم

از دست نده عزیزم من خودم پدرم انقد اذیتم میکرد عذابم داد میگفتم کل عمرم میمونم زیر دستش و زجر میکشم اما  ازدواج کردم و راحت شدم از دستش توهم اینجوری میشی ی مورد خوب سر راهت قرار میگیره عجله نکن

بدی زیاد بوده.ولی جواب پس میدن قطعا

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

مامان بابامو که به خاطر یه اشتباه من بعد کلی بهم آسیب زدن حتی تا الان که نزدیک 10 سال گذشته من خوب ن ...

عزیزم خیلی سخته از طرف آدمای نزدیک قضاوت شی

اینکه خودش برای پیدا کردنم تلاش کرد خودشم ولم کرد من موندم و خروار ها فکر و غذاب هیچوقت نمیبخشمش

خدا لعنتش کنه