2777
2789
عنوان

چه بدی بهتون شده که هیجوره نمی‌تونین ببخشین و فراموشش کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 84 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😑😑😑😑😑 خدانیاکرزاش

بعد جالبه بعد مرگش برادرش زنگ زده بود به همسایمون که واسطه ی ازدواجمون بود گفته بود بگو بیاد مراسم نرفتم پشت سرم گفته بودن سیاست نداشته یعنی این همه هم خودش بهم تهمت زنا زد هم شوهرش گفت تو آدم نیستی هم شوهرم عین مربای آلو گذاشت هر کاری خواست مادرش باهام کرد هیچی نگفت بازم با پررویی تمام ازم انتظار داشتن

بعد جالبه بعد مرگش برادرش زنگ زده بود به همسایمون که واسطه ی ازدواجمون بود گفته بود بگو بیاد مراسم ن ...

از بس که پرروان چند شب خونه مادر شوهرم دعوت بودیم بعد حسابی تیکه انداخت بهم لحظه آخر گفت فکر خونه بزرگو از سرت بیرون کن همینم با قسط خریدین پسرمو تو قسط و قرض ننداز 😑😑😑😑😑بعد امروز پررو بهم زنگ زده بود جوابشو ندادم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
از بس که پرروان چند شب خونه مادر شوهرم دعوت بودیم بعد حسابی تیکه انداخت بهم لحظه آخر گفت فکر خونه بز ...

من نمیدونم به مادرشوهر چه ربطی داره؟خونه بزرگ به نفع پسرشو نوه هاشم هست مال منم پدرشوهر خاله زنکم ازم میخواست که آره عروسی نگیر به تو چه؟خاله زنک...الان خرج نکنه کی کنه؟اگر ما قبول کرده بودیم عروسی بگیریم از خدا خواسته تازه اظهارنظرم میکردن مارشوهر گور به گوریمم میگفت آره حتما مبل بیاریا!!کثافتا کل جهیزیه رو گردنم انداختن تازه اردم میدادن خلاصه کی بشه سیک این شوهرمم بکشم راحت بشم 

من نمیدونم به مادرشوهر چه ربطی داره؟خونه بزرگ به نفع پسرشو نوه هاشم هست مال منم پدرشوهر خاله زنکم از ...

مادرشوهرا موجودات کثیف و حسودین درکل خوب شد گور به گور شد

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار