2777
2789
عنوان

داستان تغییر زندگیم تو ی روز

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 61 پست
بخدا راحت ترین و پولسازترین شغل تو ایران کلاهبرداریهاینقدر که مردم ما راحت اعتماد میکنن

مردم ما راحت اعتماد نمیکنن!

مردم ما فقط نمیخوان قبول کنن که همچین چیزی وجود نداره و به حرف چهارتا رمال گوش میدن و زندگیشونو از اونی که هست بدتر میکنن

قانون جذب رو که دیگه همه میدونن چیه و شنیدن

وقتی یچیزیو تو ذهنت هی مرور کنی و بخوایش برات اتفاق میوفته

حالا میری پیش اینجور آدما هزارتا چرت و پرت تحویلت میدن و تو اونارو ملکه ذهنت میکنی و ماه ها باهاشون درگیری و بالاخره برات اتفاق میوفته بعد ایمان میاری که وااااای رماله راست میگفت

متاهل🩷🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پولی نبود

پولی بودن یا نبودنش خرافاته و دروغ. نباید بها داده بشه

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

من فقط میخوام بدونم با مشاوره اخلاقش درست میشه یا همون میمونه

هیچوقت به امید تغییر آدما وارد رابطه نشو مگر استثنا باشند الآنم حتما برید مشاوره ببین اون نظرش چیه

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

ببرون زیاد میره یعنی چی ؟ رفیق بازه ؟ پی ولگردی میره یا پی کار ؟ 

کارهای بدش رو گردن نمیگیره رو یه مثال بزن 

کارهای بدت رو هی میگه یعنی منت میذاره ؟ تحقیرت میکنه ؟ اینهایی که میگی رفتارهای مطلق نیستن باید دید چه رفتاری داشته که تو این حس رو گرفتی 

مردم ما راحت اعتماد نمیکنن!مردم ما فقط نمیخوان قبول کنن که همچین چیزی وجود نداره و به حرف چهارتا رما ...

چی بگم والا

اینقدر باور دارن این چیزا رو ، هرچیزی طرف بگه به طور شخصی تفسیرش میکنن

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

من فقط میخوام بدونم با مشاوره اخلاقش درست میشه یا همون میمونه

اخلاق هیچکسی رو تو نمیتونی عوض کنی

و اخلاقش بعد ازدواج از نامزدیش ده برابر بدتر میشه

ببرون زیاد میره یعنی چی ؟ رفیق بازه ؟ پی ولگردی میره یا پی کار ؟ کارهای بدش رو گردن نمیگیره رو یه مث ...

سه ماه چهار ماه سرکاره و زیادم رفیق باز نیست تا حدودی رفیق بازی میکنه و همش میگه من کارم و ایندم برام مهمه

مثلا اگه کسی بهش زنگ زده و جوابشو داده میگم چرا جواب دادی یا چرا حرف زدی میگه چیزی نگفتم و ازین حرفا

اینم بگم تو این دوسال هیچ خیانتی چیزی ازش ندیدم

نه منت نمیذاره حتی ی اشتباه خیلی بزرگمو بخشید ولی تا دعوامون میشه میگه تو فلان کارو کردی

دوسال کم نیست ولی

در مقابل یک عمر زندگی خیلی هم کمه

خب الان من نفهمیدم کجای کارش بده . مثال از کارهای بدش بزن

همین بیرون رفتنش 

از سرکار که میاد همش بیرونه میگم چرا رفتی میگه چندوقت دیگه میخوام برم سرکار باز 

من درک میکنم اما بیرون رفتنم حدی داره

همین گردن نگرفتنش همین که ی کار ادمو هزار بار میگه