2777
2789

من واقا خوشگلم بخدا شاید میتونم بگم جرو خوشگلا فامیل شوهر و خودمم همه هم میگن ...بعد شوهرم تو دعوا بحثمون شد ..بچه ها میره سر کار میاد خونه هی تو مخم غر میزنه ک من کار میکنم من خستم من فلانم بعد سه سال تازه چند روزه رفته سر کار من دارم تو گذایی زندگی میکنم بعد زبونشم دراز منم گفتم خب همه مردا کار میکنن مگ فقط تو کار میکنی هی میای غر میزنی وظیفته دیدم گف مردا زن خوشگل دارن کار میکنن بهش میرسن .. دلم شکست دیگ چش ندارم ببینمش همیشه تو بحثا اینو میگ در حالی ک رفیقاشم بهم پیشنهاد داده بودن ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو شوهرای مردم قیافشون برد پیته تو قیافت دره پیت

اخلاقشون مثل جانی دپه مال تو مثل صفر کشکولی

پولشون درحد ایلان ماسکه تو درحد جعفر قصاب

تحصیلاتشون درحد پرفسور سمیعی هست تو سیکلت هم با پارتی گرفتی

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بگو میخوای ۴تا عکسمو بزارم اینستا یا برم بیرون بفهمی خوشکلم یانه؟؟؟؟ ولی اگر پیشنهاد دادن میری گم می ...

خودشم میدونه بیرون میریم نگام میکنن بعد همیشه منو میگوبه میگ زنا مردم خوبن

یعنی چه زن خوشگل دارن بش میرسن؟

بگو توهم عرضه داری پول در بیار به من برس.والا خوشگل شدن خرج داره.مثل قدیم نیست زن یه رنگ مو بزنه ولباس تمیز بپوشه بگن خوشگله الان همه عمل میکنن و کلی قر و فر دیگه دارن

چه عجب یه تاپیک غیر از جاری زدی! 

شوهرت میخواد روت عیب بذاره ک خوردت کنه، نتونی جایی بری بمونی ور دلش

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
کلا این مردها نمیخوان درست زندگی کنن،همش روی اعصاب آدمنشیطون میگه این جور مردها رو بندازیم تو گونی پ ...

بدم میاد منت میزاره ک من کار میکنم همش میاد خونه منو اذیت میکنه تا چیزیم میگم عصبی میشع داد بیداد میکنه خسته شدم ...تو این کار کردن