2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به دستپخت مامانا عالیه نوش جان خودتم درست کن

من درس میخونم عزیزم انشاالله از سال بعد خودم انجام میدم خیلی علاقه به آشپزی و اینا دارم🥰😍

من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمِ🌻میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون❤️کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم ❤️ فردا میرم نوار مغز میگیرم انشاالله که بگه سالمم ای خدا🥺🥺 => خوب نبود نوار مغزم ولی همین که درمان داره برام مهمه😁🌻👌🏻

رون مرغ رو مزه دار میکنم میزارم سرخ کن راحت بپزهسیبزمینی هم سرخ میکنم با گوجهبرنج هم میزارم برا شب ه ...

نوش جان

خوب در میاد تو سرخ کن؟

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

من درس میخونم عزیزم انشاالله از سال بعد خودم انجام میدم خیلی علاقه به آشپزی و اینا دارم🥰😍

انشاءالله  موفق باشی عزیزم.  من زیاد علاقه ندارم ینی حد وسطم ن بدم میاد ن زیاد خوشم میاد

خوبه

چجوریه دستورش

سیب زمینی رو عین وقتی که میخوای سرخ کنی خورد میکنی بعد یکم روغن می‌ریزی میذاری سرخ بشه سیب زمینی رو با ادویه مثلا زرد چوبه و فلفل و حالا هر چی خودت دوست داشتی میزنی در قابلمه رو میبندی میذاری بخار پز بشه در حد یکم کمتر از نرم و پخته شده بعد گوجه می‌ریزی میذاری با هم بخار پز بشن و بعد نوش جاننن😍 محشره واسه زمستون😍😍🥰

من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمِ🌻میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون❤️کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم ❤️ فردا میرم نوار مغز میگیرم انشاالله که بگه سالمم ای خدا🥺🥺 => خوب نبود نوار مغزم ولی همین که درمان داره برام مهمه😁🌻👌🏻

درست کن بخور لذت ببر من وقتی خیلی با حوصله باشم اشپزی میگنمحوصله نداشته باشم غذا شوهرم میپزه

چند باری مرغ درست کردم داخل سرخکن اما خوب پخته نشد...خوشبحالت  شوهرم بلد نیست از بیرون میگیره😂

خوبه

تاپیک املت ودیدم به شوهرم گفتم فرداناهاراملت درست میکنم وموافقت کرد بیداربشم میرم سبزی وونون تازه ون ...

وای منم همینطور

کلا بعد از اون تاپیک همه پا شدن املت درست کردن خیلی باحال بود😂

[QUOTE=366133092]انشاءالله  موفق باشی عزیزم.  من زیاد علاقه ندارم ینی حد وسطم ن بدم میاد ن زیاد خوشم میاد[/QUOTE

انشاالله عزیزم 😍❤️

حق داری منم آخرین بار ۴ سال پیش غذا درست کردم مامانم چون درس میخونم نمیذاره کاری بکنم بنده خدا همه کارارو خودش میکنه انشاالله ک جبران کنم😍