2777
2789
ما خانوما نباید انقدر ازخودمون ضعف نشون بدیم تا مردا هرگ....هی دلشون بخواد بخورن به زنا اگه بهابدن ا ...

خودت میگی اگه بدن. میبینی که ندادن و نمیدن

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
واقعا انسان های خوشحال و بیخیالی هستینخیلی دوست دارم بتونم برای یک روز اندازه شما بیخیال باشممن همسر ...

شوهرت وازکتومی کرده مگه کلا نمی‌خواین بچه دار شین؟! 

مگه بچه‌ چیه بابا 

هربچه ای بیاد تو زندگی کلی برکت میاره باخودش

من خودم تجربه کردم باهر بچه زندگیمون پیشرفت کرد از نظر مالی

حالا اونی که خدا نکرده مشکل حاد داره مثل اعتیاد و خیانت و فقر مطلق که نون شب نداشته باشندو اینا به کنار اینا درست نیس بچه بیارن

ولی مشکلات معمول که تو زندگی همه هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا انسان های خوشحال و بیخیالی هستینخیلی دوست دارم بتونم برای یک روز اندازه شما بیخیال باشممن همسر ...

کار و تفکر شما هم برای خودتون خوبه والا. بیست سی سال دیگه متوجه میشی الان نه همیشه جوان نخواهی بود

ددقیقا برا ما فاجعه ستبارداری در عقد=زنا

رسوم غلط باید عوض بشن.

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

ما خانوما جوری خودمون نشون میدیم که توسری خور باشیم

شما کدوم شهری؟ متاهلی؟ اینجا خیابونا و تظاهرات نیس که شعار بدیم حقیقت زندگی شهرای کوچیک و روستا همینه عزیزم. من خودم تو خونه پدری احدی بهم میگف بالا چشمت ابروعه چشمشو درمیاوردم بعد خونه شوهرم باید مطیع میبودم الان بعد ده سال چون من غرورو استقلال خودمو حفظ کردم نخواستم تو سری خور بشم ولی جاری جان اگه شوهر بگه بمیر درجا خودشو کفن کرده مادرشوهر برگشته میگه تو اخلاقت بده اون خوبه اینارو بخاطر این گفتم که حتی اگه  خود زن هم نخواد مطیع شوهرش باشه و نباشه اطرافیان میگن همسر خوبی نیس چون توسری خور شوهر نیس

روح از لحظه اول و تشکیل نطفه دمیده میشه این چرت و پرت ها چیه

چرتو پرت نیس خودم میخواستم سقط کنم خیلی تحقیق کردم ار گوگل از روحانی از سه ماهگی دمیده میشه. البته اخرش سقط نکردم الان کنارم مث ماه خوابیده

چرتو پرت نیس خودم میخواستم سقط کنم خیلی تحقیق کردم ار گوگل از روحانی از سه ماهگی دمیده میشه. البته ا ...

روحانی شما فیک بوده همه میدونن روح از اول دمیده میشه و انسان هست

روحانی شما فیک بوده همه میدونن روح از اول دمیده میشه و انسان هست

الان این لحن تند برای چیه؟ میتونی بری سرچ کنی ببینی دعوا نداریم که انگار روحانیو من درسش دادم

شوهرت وازکتومی کرده مگه کلا نمی‌خواین بچه دار شین؟! مگه بچه‌ چیه بابا هربچه ای بیاد تو زندگی کلی برک ...

بعضی ها به هر دلیلی دوست ندارن بچه داشته باشن. 

درواقع انتخابشون این هستش. 

شوهرت وازکتومی کرده مگه کلا نمی‌خواین بچه دار شین؟! مگه بچه‌ چیه بابا هربچه ای بیاد تو زندگی کلی برک ...

ما خداروشکر هیچ مشکلی نداریم و بله بچه نمیخوایم

بچه چیزی نیست، بی هوا بچه اوردن چیزیه، بدون پلن بچه اوردنه که مشکل داره

بخوام هم نمیتونم بیخیال، رو جون و زندگی ادما نمیتونم قمار کنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی