2777
2789
کار و تفکر شما هم برای خودتون خوبه والا. بیست سی سال دیگه متوجه میشی الان نه همیشه جوان نخواهی بود

خب نباشم

مثلا پیر بشم قراره نظرم عوض بشه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما کدوم شهری؟ متاهلی؟ اینجا خیابونا و تظاهرات نیس که شعار بدیم حقیقت زندگی شهرای کوچیک و روستا همین ...

مثلا ما اینجا اجازه نمیدن هیچ خانواده ای شب دختر خونه شوهر عقدیش بمونه 

روزهام ک میره خونه شوهر عقدیش یا یکی از خانواده دختر میره همراهش یا یکی از خانواده پسر دم ب دقه میاد سرک می کشه یا نمیزارن دخترو پسر تنها باشن 

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

مثلا ما اینجا اجازه نمیدن هیچ خانواده ای شب دختر خونه شوهر عقدیش بمونه روزهام ک میره خونه شوهر عقدیش ...

ن فقط خانواده دختر بلکه خانواده پسر هم اجازه نمیدن وقت خواب دختر بمونه 

کسی از خانواده دختر نبود دخترو بیاره خونه باباش 

یکی از اعضای خانواده پسر دخترو میرسونی

این رسم سفت و سخت پابرجاست 

و خانواده پسر ک این رسم رو رعایت نکنه ب بی ناموسی میفته رو زبونا و هیچ کسی هم راضی نیست برا ی شب ی عمر حرف بشنوه و انگشتنمای شهر و ایل و طایفه بشه 

ن فقط خانواده دختر بلکه خانواده پسر هم اجازه نمیدن وقت خواب دختر بمونه کسی از خانواده دختر نبود دختر ...

ما اینجا ی نانوایی داشتیم ک من کوچیک بودم فک کنم کلاس دوم سوم  برادر شاطر مزاحم ی دختر میشه و دختر ب برادراش میشه برادرا بهش میگن باهاش دوست شو و بکشونش خونه 

وقتی برادر شاطر میاد خونه دختر برادرای دختر توی اتاقا مخفی شده بودن و پسره رو دستگیر میکنن و خانواده شاطر کلا از این شهر تبعید میشن و میرن 

بعد این همه سال هنوز ک هنوزه اون نانوارو ب اسم اون شاطر صدا میزنن و کار برادر شاطر مونده تو ذهن مردم 

و مردم فراموش نکردن 

شما کدوم شهری؟ متاهلی؟ اینجا خیابونا و تظاهرات نیس که شعار بدیم حقیقت زندگی شهرای کوچیک و روستا همین ...

دقیقا مثلا ما هنوز رسم دستمال داریم 

بعضیا هم آزمایش پرده بکارت میدن 

نمیشه الکی گفت ن نمیشه و شعار داد 

بعضیا هم جفتشو ندارن ک تعدادشون کم نیست 

دقیقا مثلا ما هنوز رسم دستمال داریم بعضیا هم آزمایش پرده بکارت میدن نمیشه الکی گفت ن نمیشه و شعار دا ...

ولی نا گفته نمونه ک همون شب با تمام خستگی نمیخوان از آدم ک آره دستمال رو همین الان همین امشب بده 

ولی کلا دو سه روز بعد باید دختر ب مادرش بده و مادر دختر ب مادر پسر نشون بده 

من مجردم اهل رشتم ولی خوشم نمیاد که خانوما توسری خور مردا باشن مگه مردا کی هستن هاااا اگه ما خانوما نبودیم مردا تا الان مرده بودن بعدشم ماخودمون بهشون یاد میدیم که چجوری زجرمون بدن وگرنه که اونا مارو بلد نبودن

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

درضمن ما به خاطرحرفای اطرافیان به دنیا نیامدیم که بخواییم به خاطر حرفای  اطرافیان زندگی کنیم 

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم