2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا انسان های خوشحال و بیخیالی هستین

خیلی دوست دارم بتونم برای یک روز اندازه شما بیخیال باشم

من همسرم وازکتومی کرده

با این حال خودم آی یو دی دارم و مدام چک میکنم تو کلینیک که سرجاش باشه و سالم باشه

با تمام این تفاسیر گاهی روش سومی هم داریم

که احیانا وازکتومیه برگشت و آی یو دیه کار نکرد و دیگه خیلی بدشانس بودیم نشه اونی که نباید

بعد شماها

بدون فکر

بدون پلن

بدون شرایط

توی موقعیتی که میدونید به نفعتون نیست حامله شدن

باز بی احتیاطی میکنید و تهش واکنشتون اینه

واقعا رویه تونو دوست دارم😃

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خانوما توروخدا سرزنشش نکنین هممون زن هستیم میدونیم شرایط زن تو کشور ما چجوریه درسته تو شهرای بزرگ زن ...

ما خانوما نباید انقدر ازخودمون ضعف نشون بدیم تا مردا هرگ....هی دلشون بخواد بخورن به زنا اگه بهابدن از مردا مردتریم بخدا ما جنس همون خانومایی هستیم که توخرمشهر۸سال مثل یه مرد جنگیدن دفاع کردم

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

شاید حساس شدی 

وقتی فک میکنی حامله ای کلا هر چی که بشه فک میکنی علائم حاملگیه در حالی که احتمالا قبلا هم داشتیش ولی چون اعتنا نکردی مهم نبوده برات نفهمیدی

الان من خودم هر روز حامله ام با این اوصاف چون حالت تهوع دارم صداها حساس شدم یکی بو بده حالم بهم میخوره سردرد میگیرم بالا میارم در حالی که شوهر ندارم 

آبروم می‌ره

درسته گلم من درکت میکنم اولش تست بگیر ببین ایشالله که نیس اگه بود به شوهرت بگو ببین شرایطشو داری زودتر عروسی کنین نگهشدار بعد عروسی هم نترس هیچکس نمیشینه ماه های بارداری تورو حساب کنه بفهمه به همه بگو چن روز قبل عروسی پریودم تموم شده اگرم شرایطشو ندارین عروسی کنین حتما با مشورت همسرت هرکاری میکنی بکن من نمیخوام بگم نگهش دار حتما چون میدونم محیط روستا جوریه که تا سالها میگن فلانی فلان بود ولی اگر قصدت سقط بود حتما حتما زودتر تا قلبش روح دمیده نشده دست بکارشو.

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏