2777
2789
عنوان

چرا باید انتقام نگیرم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 44 پست
چرا شما مردا حالتون نمیشه که شاید یکی نمیخوادتون‌؟؟؟

چرا این حرفو میزنی...چون خبر نداری و توی کل عمرت ادم پر غرور تر از من ندیدی...توی عمرم واسه خانوادم و اون شخص نالایق فقط غرور نداشتم خاکی بودم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس تکلیف روح کهنه زخم خورده من چی...

پس نظرت اینه ک نابود کردن آیندت مرهمی برای روح زخمیته؟؟ 

بعضی اتفاقا رو توی زندگیت باید بپذیری مجبوری قبول کنی تا تموم شه 

قبول کن رفته و دیگ نداریش تا راحت تر باهاش کنار بیایی 

دقیقا در همان جایی که بیشترین ترس را احساس می کنید بزرگ ترین فرصت برای رشد پنهان است. (یونگ) 🧠❤️
اخه عشق ۱۶سالگی از روی منطقه؟؟نه باور کن هرچی بری جلو گزینه بهتر پیش میاد بیخیالش

همون موقع هم همینو میگفتن...اون موقع ریش و سبیلام تازه دراومده بود...الان چهرم به اندازه یه۳۵ ساله شکسته شده...حتی ریش سفید دراوردم...میدونی چرا...چون عشق و علاقه ای که به اون شخص داشتم...از راه دل بود...نه از راه عقل...وای به روزگار کسی که عشق بستنش دلی باشه و طرفش مثل من از آب در بیاد

پس نظرت اینه ک نابود کردن آیندت مرهمی برای روح زخمیته؟؟ بعضی اتفاقا رو توی زندگیت باید بپذیری مجبوری ...

تا شکستشو نبینم دلم آروم نمیشه...

الانش یکیو دارم که یه تار موهاشو با اون شخص و کل و ایل وتبارش که هیچ با کل جهان عوض نمیکنم...(داداش ۱۰ ماه ام)

ولی خب وقتی ادم یادش میاد دست خودش نیس...اگه عشق عقلانی بود اسمش عشق نبود...کسی که دلتو بشکونه...تنها راه رهاییش پذیرفتنه . ولی واسه خنک شدن باید شکست و نابودیشو ببینی تا آروم شی...حالا یا به دست جبر روزگار یا به دست خود آدم

اگه میدونستم این دل کجای وجودمه به بدترین شکل ممکن نابودش میکردم بجاش سنگ میذاشتم...پس حق از دست رفت ...

ببین ترک شدن خیلی حس بدیه خب خیلی

بهت هم حق میدم

ولی هیچوقت اجازه نده یه گذشته بیش از حد درگیرت کنه و تو زمان حال نتونی زندگی کنی!

سوگواری کن،احساساتت رو قبول کن،اشک بریز،عصبی باش

ولی اینارو رد کن و دوباره پاشو!

بزار یکی بیاد که لیاقتتو داشته باشه لیاقت خودت و عشق و محبتت رو

هیچوقتتتتت بخاطر آدمی ترکت کرده زندگی رو بیخیال نشو

خودت رو نادیده نگیر

.
تا شکستشو نبینم دلم آروم نمیشه...الانش یکیو دارم که یه تار موهاشو با اون شخص و کل و ایل وتبارش که هی ...

خدا حفظش کنه داداشتو

دلت خنک نمیشه مطمئن باش 

سعی کن رها کنی هر چیزی ک تورو یاد اون میندازه وقتایی ک فکرت میخواد سمتش بره خودت و مشغول چیزای دیگ کن 

با داداشت وقت بگذرون اون تایما 

هر چی کمتر بهش فک کنی بهتره 

دقیقا در همان جایی که بیشترین ترس را احساس می کنید بزرگ ترین فرصت برای رشد پنهان است. (یونگ) 🧠❤️
اینقدر موفق شوکه خانوادش و خودش حسرت بکشن که چرا دخترشون با تو ازدواج نکرداین قویترین نوع انتقامهدید ...

به نور ماه آسمون قسم امیرمحمد به تک تک اهدافش خواهد رسید...قهرمان بوکس دنیا میشم...پاسپورت آمریکا و سوئیس و استرالیا رو خواهم گرفت...و جیبم رو پر از میلیون ها دلار خواهم کرد...هدفیه که واسش از جون و دل اقدام میکنم...سوابق و کارنامه گذشته ام بهم ثابت کردی هیچ کاری واسم نشد نداره...پتانسیلش رو دارم از بدترین حالت ممکن به بهترین حالت ممکن تبدیل بشم ستاره بشم و بالعکسش رو هم که توی این چند سال تجربه کردم به لطف این شخص و خانوادش

با این که خیلی درک نمیکنم عشق توی نوجوونی رو ولی خب حق داری قلبت آزرده شده

ول یاولا بهترین انتقامت اینه که رشد و پیشرفت کنی 

دومیش اینه که فراموشش کنی و سومیش اینه که وقتی ازدواج کردی بهترین رفتار رو با همسرت داشته باشی

یه کاغذ بردار و تمام احتالات رو بنویس که وقتی انتقام گرفتی چی میشه

چیزایی که به ذهن من می رسه

۱. ممکنه به کسی آسیب بزنی و بعدشش کل زندگیت بشه محاکمه و زندان

۲.ممکنه طرف هم از تو و خانواده ات انتقام بگیره

۳. ممکنه زورشون به تو نرسه به یکی از عزیزانت آسیب بزنن

خودتم به هر دو  لیست اضافه کن مزایا و معایب انتقام رو بنویس کامل و لیست کارایی که میتونه باعث رشدت بشه. برای رشد کردن اول باید اون آدم پیمان شکن نالایق رو فراموش کنی 

ساحت خیال تو مقدسه جای یه آدم خائن که الان ناموس یکی دیگه است نیست

خدا حفظش کنه داداشتودلت خنک نمیشه مطمئن باش سعی کن رها کنی هر چیزی ک تورو یاد اون میندازه وقتایی ک ف ...

سلامت باشی تشکر ازت

یه آهنگ بشدت احساسی در قالب آهنگ عروسی یهو پلی شد توی گوشیم اتفاقی دست خورد روش دانلود شد...اون همه چیو یادم انداخت...خودشو خانوادش یک تار از موهای بور داداشمو نمی ارزن...یه ذره از ناخن های پاش رو نمی ارزن...چون شرف ندارن...اگه داشتن با یه انسان اینطور نمیکردن...منم توانشو دارم بدترشو سرشون بیارم...ولی بخاطر مصلحت زندگیم میسپارم به خدا

سلامت باشی تشکر ازتیه آهنگ بشدت احساسی در قالب آهنگ عروسی یهو پلی شد توی گوشیم اتفاقی دست خورد روش د ...

بهترین کار و میکنی 

امیدوارم اونقدری پیشرفت کنی ک بعد ها حسرت بخورن

اونطوری دلت خنک میشه 

موفق باشی 🌸

با این که خیلی درک نمیکنم عشق توی نوجوونی رو ولی خب حق داری قلبت آزرده شدهول یاولا بهترین انتقامت ای ...

بخدا فرمایشاتتون دقیقا درست...انگار قشنگ درونمو میخونی...نتایج انتقام اینطور میشه دقیقا و حتی خیلی بدتر از این...اره بخدا جاش نیس...به هیچ وجه جای اون نیس دیگه...این آهنگ امشب همه چیو یادم اورد نزدیک به یکسال بود اصلا بهش فکر نکرده بودم...