2777
2789
عنوان

چرا باید انتقام نگیرم چرا

358 بازدید | 44 پست

۱۶ سالم بود دل بستم به یه دختری...توی تموم زندگیم تنها مواردی که دیدم و شنیدم که مثل من دل بسته باشن فقط توی شاهنامه و کتب تاریخی اومده...واقعا میخواستمش واقعا روحم بهش گره خورده بود...در حدی که الان۲۱سالم شده و دنیام ۱۸۰ درجه تغییر کرد اما هنوز یادش به یادمه...اون بارهای بار بهم قول داد که هیچوقت منو ترک نخواهد کرد...ولی اینکارو کرد...ازدواج کرد...۱۸ سالم بود...رفتم خدمت...۲۰سالگی یک ماه واسه کنکور خوندم دعوت شدم فرهنگیان و معدلم کم بود کد۶ خوردم...باز دارم میخونم واسه کنکور قوی تر از قبل...اتفاقا همین الان کتابم جلومه...بعد از چند ساعت اومدم یه آهنگی واسه اولین بار گوش دادم(لری بختیاریه آهنگش)...یعنی انگار دارن چاقو میکشن تو سینم...وقتی چشماش میان جلوچشمم میخوام دیوونه شم...سه چهار ساله که اون چشما رو ندیدم...

دارم به این فکر میکنم چرا نباید انتقاممو ازشون بگیرم...از خودش که اونطور منو جا گذاشت و قبلش خوب کاری کرد وابسته شم بهش...از خانوادش که گولم زدن و نذاشتن بهش برسم به طرق مختلف...خیلی مشتاق انتقام و نابودی زندگی هاشون هستم ولی عقل و وجدانم نمیزاره...چون میدونم خودمم بعدش زندگی نخواهم داشت...هم عذاب وجدان بعدش و هم داستانای دیگش...و از همه مهم تر خانوادم دیگه آرامش نخواهند داشت...مرد عمل همیشه بودم و هستم و بخدا توانشو دارم زندگی هاشون رو جوری فلج کنم که تا عمر دارن نتونن پا شن ولی ...ولی ... 

...تف د ری ایی روزگار که ایقه خی کنه د دل ادم د هر سنی که دلش ها...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گاهی اوقات نمیشه که بشه شاید بر اساس منطق تصمیم گرفته یا اجبار خانواده ب هرحال بهتره برای آرامش خودتم که شده بپذیری

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

چون ارزش عمر تو بیش از اونه که به پای اتاقام حرومش کنی! 

از نو بساز 

خودتو

زندگیتو 

شرایطو. 

کلی راه پیش رو داری که باید بری 

جون و انرژیتو با این فکر و خیال ها از بین نبر.

کسی که رفته رفته. 

تو خودتو پیدا کن. 

شاید اون چیز و یا کسی که قراره از ته دل خوشحالت کنه هنوز نرسیده و تو راهه.  

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

چیکارش داری دیگ ؟؟

اگ انتقام بگیری زندگی اون فقط خراب نمیشه زندگی توام تباه میشه 

بچسب به آینده و پیشرفتات 

لیاقتت و نداشت تموم شد دیگ

خودت و زندگیت و آیندت مهم ترین

دقیقا در همان جایی که بیشترین ترس را احساس می کنید بزرگ ترین فرصت برای رشد پنهان است. (یونگ) 🧠❤️
انتقام از کی؟از کسی که لیاقت عشقتو نداشته؟بی تفاوتی بهترین انتقامه

اگه میدونستم این دل کجای وجودمه به بدترین شکل ممکن نابودش میکردم بجاش سنگ میذاشتم...

پس حق از دست رفته من چی میشه...که توی این۵ سال خاک زندگیم به توبره کشیده شد ده ماه هست تازه زندگیم شده همون زندگی اولی(بخاطر به دنیا اومدن داداشم)...ولی خب باز وقتی یادم میاد در نهایت سکوت اشک جمع میشه تو چشام...