2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 44 پست
چیکارش داری ولش کن، سر به سرش نزار.

هیچوقت سر به سرش نمیدارم میدوکنم دست بزن داره رعایت میکنم که دو ساله کمتر شده زدنش ولی فحش بدی داد منم لج کردم لامپ خاموش کردم بعد رفتم باز کردم اون گفت .. ولی در کل تو زندگی هم تو چیزایی که یه درصدم حق نداره حتی زده تو سزم با وحشیگری حوصله ندارم دونه دونه تعریف کنم موارد دیگه رو در کل بدارم ندارم این خودش حرمت من نگه نمیداره بارها اینکارش تکرار میکنه

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دستش بشکنه الهی گلم 🥺😞🫂

والاهیچیشون نمیشه 😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
دستش بشکنه الهی گلم 🥺😞🫂

بچه هم داری گلم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
میدونم عزیز گناهکارم بشی حق نداره دست روت بلند کنهاگر پدری داداش بزرگ تری داره که فکر میکنه حساب میب ...

گاهی بهش میگم ادم یکار کنه بزنی باز نمیسوزه اینکه تو ۹۹ درصد مواقع ۱ درصدم هیییییچ هیییییچ حقی نداری  عادت کردی صرفا بدترین شکل میزنی ‌.. اگه ادم یه کار خطا بکنه نمیسوزه میگه حداقل منم اینکارو کردم این اشتباه یا این رفتار و... هر چی وقتی تو ۹۹ درصد مواقع درصدم حق با تو نیست میزنی اونم اونجور بد...

عزیزم چندتا از تاپیکاتو خوندم فقط طلاق بگیر خداروشکر بچه هم نداری برو ایشالا آدم سالم و عاشق میاد تو مسیرت و خوشبخت میشی چرا خودتو پا این روانی تلف میکنی

خانوادت حمایتت میکنن؟؟

تحصیلات داری؟ ک شاغل بشب

من شوهرم یه بار منو زد اینقدر کولی بازی در اوردم جیغ و داد زدم و عین سگ کتکش زدم خودش ترسید

همشم تهدیدش میکردم که دهنش سرویسه😂یه هفته هم باهاش عین آشغال رفتار کردم

دیگه از اون روز به بعد حتی صداشم بلند نمیکنه

کاربری مال ۲ نفره🦥
چقدر ساده‌یی ببخشیداباید میزدیش بدم میزدیشوایسا جلوش هر چقدر زد تو بدتر بزنداد بزن و نشونش بده حق ند ...

قبلا ها میزدمش بدترم میشد