2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه باباش اهمیت نمیداد میزد خانوادشم حتی صدا کردم یه بار باز نیکمدن ... داداشش دید یه بار راه پله میزنتم اومد ... دو ساله زدنش خیلی کم شده ولی خوب ...هست 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
داد زدم که از ترس ابروش نزنه

بیا بغلم عزیزم انشالله دستش بشکنه 

منم شوهرم انقدرزدا تو سرم همیشه سردرد دارم😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
حالا خوبه میبینی با دوستاش بحثش شده دعوا کرده وقتی میبینی عصبیه چرا رهاش نمیکنی آروم شه بدتر میری رو ...

کلا همیشه همینه . و اینکه من پرسیدم لبخند میزد عصبی نبود میدونس میدن ،گفتم جریان چیه با دلسوزس نگران شدم .. عادتشه کنفرانس باز میکنه برام گوش میدم،حالا نگه هم عب نداره فحش داد بعد اینکه بدبختی اینه الان من یکم مقصر بودم اما اون میتونس بیاد فحش بده یا روزا دیگه تو زندگبمونم مدام این رفتار داره که به جون مامانم یه درصدم حق نداره حتی بارها متوجه اشتباهاش میشه  زدنش نه ها اون مسیله ای که ‌.‌اما اون لحطه چون حرمت ارزشی برام قایل نیس کار خودش میکنه ...

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
کلا همیشه همینه . و اینکه من پرسیدم لبخند میزد عصبی نبود میدونس میدن ،گفتم جریان چیه با دلسوزس نگران ...

میدونم عزیز گناهکارم بشی حق نداره دست روت بلند کنه

اگر پدری داداش بزرگ تری داره که فکر میکنه حساب میبره واسطه کن باهاش حرف بزنن