2777
2789
عنوان

هفته پیش دچار حمله پانیک شدم ولی هنوز حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 42 پست
آها خب بازم استرس محسوب میشهبرید چکاپ و تمام خیالتون راحت میشه

رفتم نوار قلب دادم گفت فقط تپش داشتی، به نظرت برم متخصص قلب واسم اکو بنویسه؟؟؟ میترسم یه چیزیم بوده باشه دکتر داخلی نفهمیده باشه 😭 جواب آزمایش خون و ادرارمم تا دوشنبه میاد

بعد چند دقیقه بهتر میشم نسبت به لحظه‌ی حمله ولی تا چندوقت حالم بده. حس میکنم مرگم نزدیکه و... ضربان ...

منم تا دوشنبه هفته پیش به شدت حالم بد بود. نمیتونستم درست بخوابم نمیتونستم غذا بخورم تپش قلب شدید و بدنم هی یخ میشد. حس میکردم واقعی نیستم حس میکردم دنیا عوض شده. ولی بعد دوشنبه حالم خیلی بهتر شد ولییی سرگیجه و حس سبکی رو سینم و تیر کشیدن یهویی قفسه سینم خیلی میترسونتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تا دوشنبه هفته پیش به شدت حالم بد بود. نمیتونستم درست بخوابم نمیتونستم غذا بخورم تپش قلب شدید و ...

من رفتم دکتر بعد حمله گفت که از استرسه به روانپزشک ارجاع دادن که نرفتم نمیخوام قرص و دارو بدن.

تو مترو

مراسم ختم

موقع خرید

بارها تو خونه

حتی شبا تو خواب یه وقتایی پانیک بم دست میده. رسما انگار جون میدم. 

اضطراب داری عزیزم من الان ۸ساله درگیرشم و فقط با قرص میتونم زندگی کنم قرصا اعتیاد آوره ولی قبل اینکه برم پیش روانپزشک سه ماه باهاش جنگیدم دیدم فایده نداره الانم تا قط کنم قرصا رو حالم بد میشه دیگه عادت کردم 

رفتم نوار قلب دادم گفت فقط تپش داشتی، به نظرت برم متخصص قلب واسم اکو بنویسه؟؟؟ میترسم یه چیزیم بوده ...

نه چیزی نیست. نگران نشید فقط آروم باشید

حرز همراهتون کنید

منم پانیک میشم گاهی که فشار بیاد بهم. منم این دفعه نوار قلب دادم هیچی نبود خودم فکر کردم دارم سکته می کنم

من رفتم دکتر بعد حمله گفت که از استرسه به روانپزشک ارجاع دادن که نرفتم نمیخوام قرص و دارو بدن. تو مت ...

خب اگه دارو نخوری که همینطوری ادامه پیدا میکنه 

حالا دارو نمیخوای بخوری اشکال نداره ولی به نظرم یه روانشناس حتما برو 

اضطراب داری عزیزم من الان ۸ساله درگیرشم و فقط با قرص میتونم زندگی کنم قرصا اعتیاد آوره ولی قبل اینکه ...

شما روزی که حمله بهت دست می‌داد تا چه مدت حالت بد بود؟؟ 

من نمیخوام به قرصا معتاد بشم واقا😭 خودم دو سال تقریبا قرص میخوردم تا یه سال پیش به خاطر همین اضطراب و افسردگی و وسواس فکری ولی به خاطر اثراتش که ۱۰ کیلو چاقم کرد و پریودمو ریخته بود بهم گذاشتمش کنار. لکه بینی داشتم که به خاطر قرصا بود و بعد اینکه گذاشتم کنار خوب شد.

تا ۱ سال خوب بودم خوشحال بودم که قرص نمیخورم که یهو هفته پیش اینطوری شدم

کاش ادامه میدادم قرصارو حداقل زندگیم جهنم نمیشد 

نه چیزی نیست. نگران نشید فقط آروم باشیدحرز همراهتون کنیدمنم پانیک میشم گاهی که فشار بیاد بهم. منم ای ...

حرز چیه؟ 

اخه من از این میترسم که بیشتر از یه هفتس حالم بده اگه فقط همون روز که پنیک شدم حالم بد می‌بود نگران نبودم ولی الان متعجبم چرا انقدر طول کشیده اخه بیشترا میگن نهایت تا یکی دو روز حالت بده نه اینکه یه هفته بعد پنیک بازم اینطوری باشی!

شما پنیک که میشی تا چند وقت بعدش حالت بده؟

حرز چیه؟ اخه من از این میترسم که بیشتر از یه هفتس حالم بده اگه فقط همون روز که پنیک شدم حالم بد می‌ب ...

حرز یه دعایی هست از امام جواد که معروفه به حرز امام جواد تو گردنتون میندازید بلاها رو دور می کنه.

استرسی که دارید اذیتتون می کنه. حتما دکتر برید که هیالتونو راحت کنه 

مثلا من فکر نی کردم سکته است بعد نوار قلب رفتم خوب بود و راحت شدم.

من همونجا بیشتر درگیر میشم

اما معده ام اگه درگیر بشه طول می کشه

حرز یه دعایی هست از امام جواد که معروفه به حرز امام جواد تو گردنتون میندازید بلاها رو دور می کنه.است ...

مرسی عزیزم 

امیدوارم منم زودتر خوب شم 

اره میرم روانپزشک حتما