2777
2789
عنوان

هفته پیش دچار حمله پانیک شدم ولی هنوز حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 42 پست
تازه شدی شبیه سالها هرروز زندگی من

هیچ وقت فکر نمیکردم انقدر بد باشه این بیماری احه این دیگه چه کوفتیه

شما قرص میخوری زیر نظر روانپزشک؟ هر چند وقت یه بار اینطوری میشی؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما روزی که حمله بهت دست می‌داد تا چه مدت حالت بد بود؟؟ من نمیخوام به قرصا معتاد بشم واقا😭 خودم دو ...

ببخشید دیر جواب میدم. من حمله عصبی تقریبا هرروز بهم دست میده اونجوری نیست که یبار دست بده بعدش خوب بشم هرروزه مال من. حتما باید قرص بخورم یه مدت اومدم قط کنم در حد مرگ حالم بد شد. بعضی قرصای افسردگی چاق میکنه مال من اصلا چاق نمیکنه کاش با دکترت مشورت میکردی قرصاتو عوض میکرد.

چطوری خوب شدین؟ چقدر طول کشید این حالت بعد پنیک برای شما؟

ببین من دکتر بهم قرص داد ولی خب از همه مهم تر این بود ک من ورزش میکردم یوگا اون پروسه و مدیتیشن و...تغذیه بخصوص

ببین من دکتر بهم قرص داد ولی خب از همه مهم تر این بود ک من ورزش میکردم یوگا اون پروسه و مدیتیشن و... ...

الان قرصارو قطع کردین؟ من میترسم قرص بخورم دیگه نتونم ول کنم... 

ببخشید دیر جواب میدم. من حمله عصبی تقریبا هرروز بهم دست میده اونجوری نیست که یبار دست بده بعدش خوب ب ...

وای منم میترسم برم روانپزشک مجبور شم تا آخر عمر قرص بخورم ولی از یه طرف منم از ۱ دی تا الان هر روزش یه حالتی بهم دست داده هنوز تپش قلب دارم قلبم یهو چند ساعت یه بار انگار میخواد بزنه بیرون اط سینم. قفسه سینم درد دارم هر چند وقت یه بار تیر میکشه یهو. سرگیجه حالت تهوع و ... خسته شدم دیگه 😪