من دوره هام همیشع کوتاه بود با دوفامد شد ۲۴روز این ماه شب فک کنم ۱۴ ۱۵ اقدام داشتیم که حس کردم گذشته از تخمک گذاری و به بارداری فک نکردم الان ۳۰پریوده و نشدم ایا امکان داره لتروزول تبدیل به کیست شده که پری نشدم
کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️🩹
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حالا چرا به کیست فکر میکنی ولی به بارداری فکر نمیکنی؟
یه بی بی چک بزن یا برو ازمایش
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
چون شب ۱۵اقدام داشتم و از تخمک گذاریم گدشته حقیقت بسیار نا امیدم همرماه ذوق داشتم دیگه امیدندارم
خب تخمک گذاریت ۱۵ هم بوده
من که میگم حامله ای😍😍
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
میشه یعنی🥲 دوباره این حس لعنتی امید اومد تو دلم وقتی ک میدونم نیست
فقط استرس از خودت دور کن
دکترم میگفت تنها علت باردار نشدند استرسته
اون ماه هم من گفتم عمرا باردار بشم با یه قرص ماهیت قبل این همه دارو و امپول مصرف کردم واسه همین اصلا بهش فکر نکردم و به شوهرم کفتم دیگه نمیشه ولش کن ولی شد
دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️