2777
2789
عنوان

شوهر نامرد من بعد از فوت داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 41 پست

خدا برادران استارتر و خانم پپرونی رو رحمت کنه روح‌شون شاد و در آرامش.

هیچ کس نمیتونه غمی که در دل دارین رو درک کنه و هیچ چیز هم نمیتونه به شما آرامش و تسکین بده جز خودتون،

آدمی خیلی سفت و جون سخته.. آنقدر که بعضی از غم‌های مارو هیچ موجودی نمیتونه تحمل کنه...

فقط اینو می‌دونم که همه تلاش خودتون بکنید که به شوهرهاتون نقطه ضعف و آتو ندین،

یعنی هررررچی به روح برادرتون و اسمش و سرگذشت‌اش و .. حساسیت بیشتری نشون بدین و بیشتر طرفداریش کنید

اکثریت آقایون از همین اهرم سالیاااان سااااال در موقعیت‌هایی که کم بیارن، شمارو عذاب خواهند داد...

سخته ها خیلی هم سخته ولی این غم و عشقی که به برادر مرحوم تون دارین تو دل‌تون واسه خودتون نکه‌دارین و از حرمتش مراقبت کنید و به زبون نیارین و حساسیت و غیرتی که بهش دارین رو نذارین به عنوان سوهان روح تون ازش سواستفاده کنند...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مدت خودتو بزن به افسردگی، بی محلی کن، سرسنگین باش، زیاد دل به کار و غذا نده، کم کم میاد منت کشی، باهاش جر و بحث نکن، فقط خودتو افسرده نشون بده، از داداشت دیگه حرفی بهش نزن، بعد که پرسید چی شده؟ بگو توقع داشتم کنارم باشی، نه مقابلم، کم کم ازون حالت میوفته

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
خدا برادران استارتر و خانم پپرونی رو رحمت کنه روح‌شون شاد و در آرامش.هیچ کس نمیتونه غمی که در دل دار ...

به خدا همین کار رو میکنم

نمیذارم اشکام رو ببینه بی قراری رو ببینه ولی نمیدونم چرا از وقتی داداشم رفته اینقدر اذیتم میکنه

کارهاتو بگن، غذاتو بپز، احترام بزار، اما مثل غریبه باش، سرسنگین و افسرده، کم کم میاد سمتت که بخواد کمکت کنه 

بزار فکر کنه به محبتش نیاز داری اما نمیگی بهش

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده
ممنونم عزیزم خدا حفظ کنه عزیزانتو ، خیلی دلم گرفته، تو شهر غریبم هستم از خانوادمم خیلی دورم، امروز ب ...

فدات عزیزم 

ان شاءالله خدا به دلتون صبر بده 

جایگاه برادرتون بهشت باشه عزیزم 

درکت میکنم خیلی سخته  😔

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بگو برادرم بوده ، ربطی نداره، توام مریض بشی بهت میرسم، بگو خداروشکر کن بدنت سالمه، خانوادت سالمن، بگ ...

فکر می‌کنید از دل شکستن می‌ترسه،  مدام به من میگه چشم دیدن سلامتی خانواده منو نداری ، راست میگه چشم دیدن خانواده ظالم و سالمش رو ندارم که هزار برابر از خودش بدترن و تو این روزهای سخت هم دیت از سرم برنمیدارن

کارهاتو بگن، غذاتو بپز، احترام بزار، اما مثل غریبه باش، سرسنگین و افسرده، کم کم میاد سمتت که بخواد ک ...

نمیدونم چرا اینقدر بی رحمه ، دل عالم و آدم برای ما کبابه بعد این هزار برابر بدتر از قبل شده انگار فرصت خوبی گیر اورده

از خدا بخواه یه چیزی بهش نشون بده که تنبیه بشهشوهر منو خدا تنبیه کرد الان دیگه با من نرم رفتار میکنه

از خدا خواستم داداشم رو خوب کنه ، منو دشمن شاد نکنه صدام رو نشنید الان صداش کنم چی بگم